Ο υπάλληλος του ΠΑΣ που δώρισε δύο διαρκείας!

Gazzetta team
Ο υπάλληλος του ΠΑΣ που δώρισε δύο διαρκείας!

bet365

Ο Ανδρέας Πότσης, πήρε την πρωτοβουλία να αγοράσει δύο διαρκείας της ομάδας που εργάζεται, του ΠΑΣ, προκειμένου να τα δωρίσει μέσω κλήρωσης σε δύο φιλάθλους που δεν είχαν την απαιτούμενη οικονομική δυνατότητα να πάνε γήπεδο.
O Πότσης - υπάλληλος του ΠΑΣ - ανακοίνωσε μέσω Facebook πως αγόρασε δύο διαρκείας του ΠΑΣ με σκοπό να τα προσφέρει κατόπιν κλήρωσης σε δύο άτομα που δυστυχώς λόγω ανεργίας δεν μπορούν να σταθούν στο πλευρό της ομάδας των Ιωαννίνων. Μετά την σχετική κλήρωση από τον ΠΑΣ Γιάννινα έγιναν γνωστά τα εξής στα social media:
Μία ενέργεια που ελπίζουμε να βρει πολλούς μιμητές... Οι 3 δικαιούχοι των διαρκείας ενημερώθηκαν προσωπικά από τον κ. Πότση και θα παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκείας τους και να είναι μαζί μας στο γήπεδο από τον αγώνα με τον Πλατανιά (σ.σ. στο ματς που έγινε και κέρδισε ο ΠΑΣ 3-1). Για ευνόητους λόγους τα ονόματα τους δεν θα ανακοινωθούν δημόσια.
Πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο στον Andreas A. Potsis για το ξεκίνημα της πρωτοβουλίας και την γυναικεία ομάδα καλαθοσφαίρισης ΠΑΣ Γιάννινα WBC για την προσφορά τους με το επιπλέον εισιτήριο... Να μην ξεχνάμε ο ΠΑΣ είναι οικογένεια και την οικογένειά μας την στηρίζουμε πάντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα