Σαουθάμπτον - Νιούκαστλ 2-2

Gazzetta team
Σαουθάμπτον - Νιούκαστλ 2-2

bet365

Η Νιούκαστλ προηγήθηκε δύο φορές στο Saint Mary's όμως η Σαουθάμπτον είχε ισάριθμες απαντήσεις από τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι και πήρε βαθμό με το τελικό 2-2.

Σε έναν αγώνα με καλό δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, μοιράστηκαν τους πόντους και παραμένουν στη μέση της βαθμολογίας της Premier League. Στο 20' άνοιξε το σκορ η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ όταν μετά το σουτ του Ατσου, που μπλοκαρίστηκε από τους αμυντικούς, ο Χέιντεν έκανε δεύτερο σουτ εκτός περιοχής και έπιασε στα ανάποδα βήματα τον Φόρστερ σημειώνοντας το πρώτο γκολ της καριέρας του στην PL και γράφοντας το 0-1 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (49') το αριστερό του Γκαμπιαντίνι έφερε το 1-1, όμως με τη σέντρα η Νιούκαστλ πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ όταν ύστερα από συνδυασμό και σουτ από τα δεξιά ο Φόρστερ απέκρουσε αλλά ο Αγιόθε Πέρεθ ήταν εκεί που έπρεπε για το 1-2. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 75' από τη βούλα από τον Γκαμπιαντίνι ύστερα από πολύ ανόητο πέναλτι που έκανε ο Λεζέν.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα