Πρίγιοβιτς: «Για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»!

Πρίγιοβιτς: «Για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»!

bet365

Είναι «καυτός», πρόσθεσε άλλα δύο γκολ στον προσωπικό του λογαριασμό, φτάνοντας τα 17 σε 31 ματς με τον ΠΑΟΚ, και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θέλει νίκη την άλλη Κυριακή στο ντέρμπι του Φαλήρου!

Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ υποστήριξε αρχικά ότι «το πιο σημαντικό ήταν η κατάκτηση των τριών βαθμών, με μια πολύ καλή εμφάνιση», κι αυτό που τον έκανε ακόμη πιο πολύ χαρούμενο ήταν το γεγονός ότι «για πρώτη φορά φέτος παίξαμε βάσει των πραγματικών δυνατοτήτων μας, έτσι πρέπει να είμαστε εντός έδρας απέναντι σε κάθε αντίπαλο, να είμαστε οι κυρίαρχοι και να μη του δίνουμε κανένα δικαίωμα».

Ο «Πρίγιο» είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από την προσωπική απόδοσή του. «Κάνω στο γήπεδο αυτό που επιτάσσει ο ρόλος μου, να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα μου».

Στο μυαλό του δεν είναι ούτε τα 15, τα 20 ή τα 25 γκολ. «Δεν με απασχολεί. Στο μυαλό μας είναι να κατακτήσουμε και τους δύο στόχους, το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Εγώ θα κάνω όσο καλύτερα τη δουλειά μου στο γήπεδο για χάρη της ομάδας και για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Σέρβος φορ δεν είχε απάντηση για την αφλογιστία του ΠΑΟΚ μακριά από την Τούμπα. «Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως εύχομαι αυτό να αλλάξει γρήγορα, από το επόμενο μάλιστα παιχνίδι, ένα σπουδαίο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη».

Πάντως, έδειξε αισιόδοξος για την εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής, καθώς όπως είπε: «σιγά σιγά φτάνουμε στο επιθυμητό επίπεδο της απόδοσής μας, θα πάμε στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό με στόχο τη νίκη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα