Απόλλων Σμύρνης - Κέρκυρα 0-0 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Απόλλων Σμύρνης - Κέρκυρα 0-0 (vid)

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης είχε δοκάρι απέναντι στην Κέρκυρα, είδε τον Γιαννακόπουλο να σταματά εντυπωσιακά στο 82' τον Μάατσι, όμως γκολ δεν μπήκε (0-0) και η «ελαφρά ταξιαρχία» συνεχίζει χωρίς «τρίποντο» στη Σούπερ Λιγκ!

Έβδομο παιχνίδι χωρίς νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον κόσμο του να... ξεσπά! Ούτε με αντίπαλο την Κέρκυρα στην έδρα της μπόρεσε η «Ελαφρά Ταξιαρχία» να πάρει τη νίκη και παρά το γεγονός πως έπαιζε για μισή ώρα με παίκτη παραπάνω έμεινε στο 0-0 με την άκρως μαχητική ομάδα των Επτανήσων. Ο Τσόβιτς μάλιστα, σε δύο επεμβάσεις κράτησε για τον Απόλλωνα και τον βαθμό, καθώς θα μπορούσε να είχε χαθεί κι αυτός. Το ίδιο έκανε σε μία φάση για την ομάδα του και ο Γιαννακόπουλος, αλλά και το δοκάρι!

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Έτσι έπαιξαν

Ο Ζόραν Βούλιτς, παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Τζόβιτς ήταν στο τέρμα κι οι Κύργιας-Μπιτζιμίν τα δύο στόπερ με τους Κούρο-Ντάσιο αριστερά και δεξιά. Παπάζογλου-Κονέ τα δύο κεντρικά χαφ, λίγο πιο μπροστά τους βρέθηκε ο Μενδρινός κι οι Μάατσεν-Μάατσι ήταν στα... φτερά του Καστιγιέχος.

Σε ό,τι αφορά την Κέρκυρα, ο Αλέκος Βοσνιάδης παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Γιαννακόπουλος ήταν στο τέρμα, με τους Ιωάννου και Γρομητσάρη στα στόπερ. Μπακ ήταν οι Γκομές και Ντιόγκο δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα. Αμυντικοί μέσοι οι Σιόντης, Αρτυματάς, με δεκάρι τον Ντουαλά. Δεξί εξτρέμ ήταν ο Νούνες, αριστερό ο Κόντος και στην κορυφή της επίθεσης ο Παμλίδης.

Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη!

Σε ένα παιχνίδι που Απόλλων και Κέρκυρα, γνώριζαν πως έχει χαρακτήρα... τελικού και για τις δύο, είδαμε δυο φοβισμένες ομάδες. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι είχαν κύριο μέλημά τους να κρατήσουν το μηδέν. Οι «Φαίακες», είχαν την κατοχή στο πρώτο τέταρτο, με τον Απόλλωνα να ισορροπεί και να είναι καλύτερος από εκεί και πέρα.

Ωστόσο, οι μεγάλες φάσεις έλειψαν με εξαίρεση από μία καλή στιγμή για κάθε ομάδα. Αρχικά ο Καστιγιέχος στο 27' έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι χάνοντας την μεγαλύτερη ευκαιρία του Απόλλωνα στο πρώτο μέρος. Λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 43', ο Τσόβιτς έκανε μια σπουδαία επέμβαση στην ωραία κεφαλιά του Κόντου, κρατώντας το 0-0 για τα πρώτα 45 λεπτά.

Χειρότερη η επανάληψη, με 10 τελείωσε η Κέρκυρα

Αν στο πρώτο ημίχρονο είδαμε ένα πραγματικά κακό παιχνίδι, αυτό που είδαμε στην επανάληψη ήταν πραγματικά άθλιο! Ούτε ο Απόλλων, ούτε η Κέρκυρα έδειχναν πολλές διαθέσεις για να επιτεθούν. Οι όποιες ευκαιρίες έμειναν στην... υποψία, με τους «Φαίακες» να παίζουν για περίπου μισή ώρα με παίκτη λιγότερο.

Αυτό γιατί στο 63', ο Ντουαλά, είδε την δεύτερη κίτρινη για χτύπημα στον Μενδρινό και αποβλήθηκε. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, ο Απόλλων όπως ήταν λογικό ανέβηκε προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», πίεσε με την Κέρκυρα να ψάχνει τις αντεπιθέσεις... Τελικά και οι δύο είχαν την φάση τους για να... κλέψουν το ματς! Αρχικά ο Απόλλων στο 82' με τον Μάατσι να πλασάρει σε τετ α τετ τον Γιαννακόπουλο ο οποίος έσωσε. Ίδιος πρωταγωνιστής, ο τερματοφύλακας, και στη φάση της Κέρκυρας. Συγκεκριμένα, ο Αρτυματάς στο 91' έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ και ανάγκασε τον Τσόβιτς να κάνει δεύτερη μεγάλη επέμβαση.

Το 0-0 λοιπόν έμεινε μέχρι το τέλος, σε ένα άσχημο ποιοτικά παιχνίδια. Το αποτέλεσμα μάλιστα δεν άρεσε στους φίλους του Απόλλωνα που αποδοκίμασαν με το τέλος της αναμέτρησης τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους, καθώς αυτή παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

MVP: Ο Τσόβιτς, έχει κάνει δύο μεγάλες επεμβάσεις και κράτησε για την ομάδα του τον βαθμό. Αρχικά σε κεφαλιά του Κόντου στο πρώτο μέρος και στην τελευταία φάση του αγώνα στο πολύ δυνατό σουτ του Αρτυματά.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Ντουαλά. Εκτός από την χαζή δεύτερη κίτρινη που είδε κι άφησε την ομάδα του για περίπου μισή ώρα με 10 ποδοσφαιριστές, ήταν σχεδόν σε όλο το ματς... αλλού! Αρκετά νευρικός, δεν βοήθησε καθόλου τον Παμλίδη στην επίθεση.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Τα δύο χαφ της Κέρκυρας. Σιόντης και Αρτυματάς... κατάπιαν πολλά χιλιόμετρα και ειδικά μετά την αποβολή του Ντουαλά ήταν ακόμα καλύτεροι.

Η ΓΚΑΦΑ: Την χρεώνεται φυσικά ο Ντουαλά, που άφησε την ομάδα του παίκτη λιγότερο σε ένα σημείο που έδειχνε να ελέγχει την αναμέτρηση

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο διαιτητής Καλογερόπουλος, έχει αποβάλει σωστά τον Ντουαλά, ωστόσο έκανε αρκετά λαθάκια με κυριότερο μια αντεπίθεση της Κέρκυρας που κόβει για να δείξει κάρτα στον Κούρο. Κάτι που φυσικά θα μπορούσε να κάνει και στην πρώτη διακοπή, ενώ λίγο αργότερα... χάρισε την δεύτερη κίτρινη στον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα για μαρκάρισμα στον Νούνες.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Σημαντικός βαθμός, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι για την Κέρκυρα. Οι «Φαίακες» ήθελαν τη νίκη, αλλά με δεδομένο πως έπαιξαν για μισή ώρα με παίκτη λιγότερο, είναι ικανοποιημένοι και με τον βαθμό από την Ριζούπολη. Από την άλλη ο Απόλλων παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Η εικόνα του προβλημάτισε για ακόμα μια φορά με τον κόσμο να ξεσπά σε αποδοκιμασίες με την λήξη της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Ζόραν Βούλιτς): Τζόβιτς, Ντάσιος (81' Χουάρεζ), Κούρος, Μπίτζιμιν, Κύργιας, Παπάζογλου, Κονέ, Μενδρινός (81' Αλμπανης), Μάατσεν (75' Σιατραβάνης), Μάατσι, Καστιγιέχο

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Ντιόγκο, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σιόντης, Γκομές, Αρτυματάς, Κόντος (66' Επστάιν), Νούνες (80' Μπάουμαν), Ντουαλά, Παμλίδης (88' Κρητικός)

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα