Ο... τιμωρός Καρίμ και η δικαίωση Λεμονή!

Δημήτρης Τομαράς
Ο... τιμωρός Καρίμ και η δικαίωση Λεμονή!

bet365

Ο Ανσαριφάρντ μαζί με τον Φορτούνη ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της νίκης του Ολυμπιακού με Πανιώνιο αλλά ο Ιρανός κλέβει την παράσταση καθώς ήταν τόσο καιρό στο αγωνιστικό... περιθώριο.
Τελευταία φορά που ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έπαιξε στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό ήταν τον... Αύγουστο! Και όμως ήταν στο 0-1 με την Λαμία όπου είχε 26 λεπτά παρουσίας. Ο Ιρανός που στην πρεμιέρα είχε σκοράρει στο 67' στο 4-1 του Ολυμπιακού με ΑΕΛ έχοντας εξαιρετική συνεργασία με τον Φορτούνη, όπως πολύ καλή συνεργασία είχαν και με Πανιώνιο στο 3-4 με τον Καρίμ να σκοράρει στο 37' και το 45', φτάνοντας στα 3 γκολ στην Super League και ενώ έχει και 1 ασίστ μόλις σε 198 λεπτά παρουσίας! Έγινε έτσι πρώτος σκόρερ από τους φορ του υπάρχοντος ρόστερ του Ολυμπιακού και ενώ βάζει 1 γκολ ανά 2 τελικές βάση στατιστικής!
Εννοείται πως τα στατιστικά του για έναν στράικερ που παίζει τόσο λίγο είναι εξαιρετικά και ενώ πιστοποίησε ξανά πως είναι ο πλέον φορμαρισμένος επιθετικός των Πειραιωτών αλλά και έχει και την προσωπικότητα να... τιμωρήσει στο γήπεδο όσους τον αδίκησαν ή τον έβαλαν στο αγωνιστικό... περιθώριο όπως ο Χάσι και να δικαιώσει και να επιβραβεύσει όσους τον πιστεύουν σαν τον κόουτς Λεμονή. Ο Λεμονής που διέκρινε το momentum του Καρίμ και το ότι ήταν σε πιο καλή κατάσταση από τον Τζούρτζεβιτς (σ.σ. που επίσης φαίνεται ακόμα στο γήπεδο ότι είναι ντεφορμέ).
«Υπάρχει μια στιγμή στη ζωή ενός άνδρα, όπου έρχεται δικαιοσύνη για όσα έχει θυσιάσει. Ποτέ μην τα παρατάς και ο Θεός θα σε ανταμείψει», έγραψε ο Ιρανός στράικερ στα social media και αυτό είναι ακριβώς το... moto που τον συντρόφευσε από τον Αύγουστο και μετά. Όσες δυσκολίες και εάν είχε στον Ολυμπιακό και όσο και ήταν σε αγωνιστική... καραντίνα και ακόμα και κοντά στην έξοδο δεν τα παράτησε ποτέ. Ο ίδιος απέρριψε προτάσεις να φύγει, επέλεξε να επιμείνει με τον Ολυμπιακό και τώρα έρχεται η ώρα να αρχίσει να απολαμβάνει τους... καρπούς των προσπαθειών του και της δουλειάς του. Και είναι σίγουρο πως από αυτόν τον Ανσαριφάρντ ο Ολυμπιακός έχει να πάρει μόνο κέρδη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα