Θεραπεία και συγκρατημένη αισιοδοξία για Μάντσον

Θεραπεία και συγκρατημένη αισιοδοξία για Μάντσον

Νίκος Μαρούδας
Θεραπεία και συγκρατημένη αισιοδοξία για Μάντσον

bet365

Ο Βραζιλιάνος χαφ του Ατρόμητου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, όπου έκανε θεραπεία και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το μέγεθος του τραυματισμού του...

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Μάντσον ήταν ο άνθρωπος που με την γκολάρα του έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο και τον έφερε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο... πάγωσε το Περιστέρι όταν έπεσε στο έδαφος πιάνοντας το γόνατό του.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ιντερ – Μίλαν με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Την Κυριακή, ο χαφ του Ατρόμητου βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο όπου και έκανε θεραπεία στο γόνατο. Ο Βραζιλιάνος, συνέχισε να έχει ενοχλήσεις και το πρωί, όμως αυτές δεν ήταν σε τέτοιο βαθμό που να δείχνουν πως πρόκειται για το χειρότερο, δηλαδή ρήξη χιαστών. Το γεγονός αυτό έχει κάνει τους ανθρώπους στην ομάδα να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποκλείεται πως τελικά έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού. Όλα θα ξεκαθαρίσουν την Δευτέρα. Τότε ο Μάντσον θα κάνει τελικά την μαγνητική (αρχικά είχε γίνει γνωστό πως θα γίνει την Κυριακή) και ο Νταμίρ Κάναντι θα μάθει οριστικά για πόσο δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του 26χρονου άσου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα