Μαγνητική την Κυριακή ο Μάντσον

Μαγνητική την Κυριακή ο Μάντσον

Νίκος Μαρούδας
Μαγνητική την Κυριακή ο Μάντσον

bet365

Αγωνία υπάρχει στον Ατρόμητο για την κατάσταση του Βραζιλιάνου χαφ, ο οποίος την Κυριακή θα υποβληθεί σε μαγνητική για να φανεί πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα στο γόνατο.

Ο Μάντσον ήταν ο πρωταγωνιστής του Ατρόμητου στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Βραζιλιάνος, σκόραρε ένα πανέμορφο τέρμα με το οποίο οι Περιστεριώτες πήραν τη νίκη, ενώ στο δεύτερο μέρος αποχώρησε τραυματίες.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού, ωστόσο μετά το ματς και βλέποντας την εικόνα του Βραζιλιάνου υπήρξε μια μικρή αισιοδοξία... Την Κυριακή θα γίνει η μαγνητική που θα δείξει πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να περπατάει κανονικά αποχωρώντας από το γήπεδο.

Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε πως ανέφερε σε όποιον ρωτούσε πως είναι η υγεία του, ό,τι είναι καλά και πως δεν πονάει. Επίσης, έδειχνε αισιόδοξος πως μετά την ΑΕΚ θα είναι 100% έτοιμος να βοηθήσει και πάλι την ομάδα του. Πλέον το μόνο που απομένει είναι να δούμε τι θα δείξει η μαγνητική την Κυριακή και όπως είναι λογικό άπαντες στο Περιστέρι αγωνιούν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα