Πετράκης: «Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο»

Gazzetta team
Πετράκης: «Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο»

bet365

Συγχαρητήρια στους παίκτες του αλλά και στον κόσμο που βρέθηκε στους Ζωσιμάδες μοίρασε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης μετά τη νίκη επί του Πλατανιά.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Είναι μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη για πολλούς λόγους. Είχαμε να κερδίσουμε από τον Φεβρουάριο μέσα στο σπίτι μας, ενώ φέτος είχαμε 5 ματς χωρίς νίκη. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από μια πολύ καλή ομάδα και το τελικό αποτέλεσμα δίνει αξία στη νίκη που κάναμε. Το πιο σημαντικό όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ήταν ότι δείξαμε χαρακτήρα και γυρίσαμε το παιχνίδι. Και στο β’ ημίχρονο κάναμε καλή διαχείριση και θα μπορούσαμε κι άλλο γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την σπουδαία προσπάθεια και στον κόσμο για την υποστήριξή του ακόμα και όταν ήμασταν πίσω στο σκορ. Περιμένουμε κι άλλο κόσμο την επόμενη φορά. Καλή συνέχεια στον Πλατανιά, που είναι ομάδα της πατρίδας μου της Κρήτης».

Για τα γκολ που ήρθαν με την μπάλα να σηκώνεται από το έδαφος: «Δεν τη σηκώσαμε, κάναμε πάσα χώρου, στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, δεν από σέντρα. Ήταν κάτι το οποίο είχαμε δουλέψει και έχει να κάνει με την ποιότητα της ομάδας μας. Δόθηκαν 2 τρομερές ασίστ από τον Ναδάλες και ήρθαν 2 γκολ από την ποιότητα των Κόντε και Χαλκιαδάκη».

Για το αν οι επιστροφές Κόντε και Ναδάλες θα αλλάξουν τον ΠΑΣ και στα επόμενα παιχνίδια: «Πάντα σκεφτόμαστε θετικά, αλλά εσείς κάνετε το σχόλιο, εμένα δεν μ’ αρέσει να λέω για παίκτες. Είμαι ευχαριστημένος απ’ όλα τα παιδιά. Πιστεύω στη δουλειά μας. Κάθε Κυριακή πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να είμαστε ο εαυτός μας».

Για τα πολλά ελεύθερα σουτ που βρήκε στην αρχή ο Πλατανιάς: «Για κάποιο λόγο έγιναν αυτά, κάτι δεν κάναμε καλά, αλλά το βελτιώσαμε και μετά στο β’ δεν έγινε τίποτα επικίνδυνο».

Για τα 3 γκολ και αν οφείλονται στη δουλειά που έγινε στη διακοπή: «Βάλαμε 3 γκολ, αλλά αυτά συμβαίνουν, δεν κρίνω και δεν στηρίζομαι στη στιγμή. Κρίνω σε βάθος χρόνου. Το να βάζεις ή να τρως εύκολο γκολ, αυτό συμβαίνει. Στο τέλος έχει σημασία τι θα έχουμε κάνει».

Για τα εκτός έδρας ματς με ομάδες παρόμοιων στόχων και αν θα δούμε τη δουλειά της διακοπής του πρωταθλήματος να βγαίνει περισσότερο: «Δεν είναι δουλειά 15 ημερών, αλλά δουλειά 3,5 χρόνων αυτή που κάνουμε. Αν δεν βάλουμε την άλλη εβδομάδα 3 γκολ θα σημαίνει ότι δεν θα έχουμε δουλέψει;».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα