Ήττα των Νέων του Ολυμπιακού από Πανιώνιο και δυσαρέσκεια Βούζα

Δημήτρης Τομαράς
Ήττα των Νέων του Ολυμπιακού από Πανιώνιο και δυσαρέσκεια Βούζα

bet365

Σε ματς της 7ης ημέρας της Super League K-20 που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στην Γλυφάδα ο Πανιώνιος κέρδισε με 2-0 τον Ολυμπιακό. Δηλώσεις για αποτέλεσμα - ντροπή από τον κόουτς Βούζα.
Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι στο 32’ με τον αρχηγό του, τον Στάθη Λάμπρου, μια σπουδαία ευκαιρία με τον Θάνο Κωστανάσιο στο 40’ και στο 43’ από κόρνερ του Κώστα Πανάγου ο Λάμπρου πιάνει την κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή αλλά ο Αστράς βγάζει την μπάλα πάνω στη γραμμή. Στο 45’ ο Πανιώνιος κερδίζει πέναλτι αφού ο Γιάννης Αγγελόπουλος ανέτρεψε παίκτη των αντιπάλων μέσα στην περιοχή και ο Μπέτσας που αναλαμβάνει την εκτέλεση «γράφει» το 1-0. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και στο 48’ ο Κώστας Κηπουρός έχει ευκαιρία να σκοράρει αλλά το σουτ του περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 64’ ο Πανιώνιος κάνει το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιαννή και στη συνέχεια αν και οι παίκτες του Ολυμπιακού πίεσαν δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι καλό μέσα στο γήπεδο.
Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας είπε: «Ήταν μια ντροπιαστική ήττα για την ομάδα μας. Για μια ομάδα που έχει πετύχει τόσα και έχει τα πάντα στην διάθεση της. Σήμερα πολλοί παίκτες μας δεν ήταν σε καλή ημέρα. Κάθε ήττα μας πειράζει διπλά γιατί είμαστε στον Ολυμπιακό. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα και ατομικά και ομαδικά. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα όπου περιμένω ένα άλλο πρόσωπο από τους παίκτες μου».
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Τσερέγκωφ, Μπέτσας, Γιάννης, Μίκο, Αρσενίδης, Οικονομίδης, Καραχάννας, Τσιλίκης (72’ Ζώτος), Σουσώνης (80’ Αγγελής) και Τσιντώνης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Χατζηιωαννίδης, Λάμπρου, Αγιώτης (66’ Χονδρουδάκης), Ξενιτίδης, Πέιος (59’ Κιρτζιαλίδης), Κωστανάσιος, Νεοφυτίδης (46’ Κηπουρός) , Βάρκας και Βρουσάι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα