Με Ιωάννου, χωρίς Σοϊλέδη και Βάργκας η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Με Ιωάννου, χωρίς Σοϊλέδη και Βάργκας η Κέρκυρα

bet365

Έτοιμη για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι η Κέρκυρα, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να βλέπει τον Ιωάννου να επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του. Εκτός παρέμεινε ο τραυματίας Σοϊλέδης, αλλά και ο Βάργκας...

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Κέρκυρας για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Κυριακή. Οι «Φαίακες», βλέπουν σαν μονόδρομο το διπλό που θα τους δώσει μεγάλη ανάσα και ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει μαζί του και τον Ιωάννου που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, όμως το ίδιο δεν συνέβη με τον Σοϊλέδη που έμεινε εκτός.

Στην αποστολή είναι επίσης ο Επστάιν με τον Γερμανό να ξεπερνά κι αυτός το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ενώ για ακόμα ένα παιχνίδι εκτός έμεινε ο Βάργκας με τον Αλέκο Βοσνιάδη να δείχνει πως δεν τον υπολογίζει όσο θα περιμέναμε, αλλά και ο Μεληκιώτης όπως και ο Μπαλάφας που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Ξάνθη...

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Η αποστολή: Κουτζαβασίλης, Γιαννακόπουλος, Βενέτης, Αρτυματάς, Γκομές, Σπίνουλας, Ιωάννου, Ντιόγκο, Γρομητσάρης, Κρητικός, Ζορμπάς, Ντουαλά, Κόντος, Σιόντης, Επστάιν, Κέβιν, Μπάουμαν, Νούνες, Τουράμ, Παμλίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα