ΑΕΚ:«Τώρα το μυαλό μας είναι στο γήπεδο και όχι στις ανανεώσεις»

ΑΕΚ:«Τώρα το μυαλό μας είναι στο γήπεδο και όχι στις ανανεώσεις»

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ:«Τώρα το μυαλό μας είναι στο γήπεδο και όχι στις ανανεώσεις»

bet365

Η ΑΕΚ διέψευσε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τα ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας για ανανεώσεις παικτών.

Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα αναφέρονται σε διάφορα σενάρια σχετικά με τις ανανεώσεις συμβολαίων παικτών, κάτι που ανάγκασε-όπως ήταν λογικό-την ΑΕΚ να πάρει θέση ξεκαθαρίζοντας πως αυτό που προέχει αυτή την στιγμή είναι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, και ότι τα θέματα των συμβολαίων θα γίνει στο μέλλον σημειώνοντας πως οποιαδήποτε συζήτηση υπάρξει θα αφορά το μέλλον.

Πριμέρα Ντιβιζιόν, Ατλέτικο Μ. – Μπαρτσελόνα, ώρα 21:45. (21+)!

«Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι για την ομάδα μας το πιο κρίσιμο με συνεχόμενους καθοριστικούς αγώνες και για τις τρεις διοργανώσεις. Η προσοχή όλων μας, διοίκησης, προπονητή και παικτών είναι στραμμένη αποκλειστικά στα επερχόμενα ματς. Θα υπάρξει ο κατάλληλος χρόνος στο μέλλον και για συζητήσεις και για συμφωνίες και για ανανεώσεις. Τώρα το μυαλό όλων είναι μόνο στο γήπεδο χωρίς την παραμικρή διάθεση αποπροσανατολισμού», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ένωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα