Επιστροφή Καπίνο, έξω οι Ζιλέ, Ζντιέλαρ και Μίλιτς

Επιστροφή Καπίνο, έξω οι Ζιλέ, Ζντιέλαρ και Μίλιτς

Δημήτρης Τομαράς
Επιστροφή Καπίνο, έξω οι Ζιλέ, Ζντιέλαρ και Μίλιτς

bet365

Ο Καπίνο για πρώτη φορά μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ μπαίνει αποστολή στον Ολυμπιακό ενώ ο Ζιλέ παραμένει εκτός πλάνων. Εκτός του... σχεδίου Λεμονή και οι Μίλιτς, Ζντιέλαρ και Μάρτινς.

Είναι ένα θέμα η επάνοδος του Καπίνο στην αποστολή, αν και δεν φαίνεται πως πάει για βασικός με Πανιώνιο. Ο διεθνής κίπερ ήταν εκτός πλάνων μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Μπαίνει σιγά σιγά ξανά στις λογικές της πρώτης ομάδας και θα πάρει σταδιακά και χρόνο συμμετοχής. Επίσης στο... περιθώριο του αγωνιστικού προγραμματισμού του Λεμονή συνεχίζει ο Ζιλέ ενώ εκτός τέθηκαν μεταξύ άλλων και οι Μίλιτς και Ζντιέλαρ. Αποστολή δεν είναι ούτε ο Μάρτινς.

Εδώ μπορείτε να δείτε όλη την 20μελή αποστολή του Ολυμπιακού για τον κομβικό αγώνα στη Νέα Σμύρνη. Επίσης εδώ τις δοκιμές και το πιθανό βασικό σχήμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα