Αίτημα από Super League για 2 επιπρόσθετους διαιτητές στα ματς

Δημήτρης Τομαράς
Αίτημα από Super League για 2 επιπρόσθετους διαιτητές στα ματς

bet365

Να ελαχιστοποιήσουν όσο περισσότερο γίνεται τα διαιτητικά λάθη θέλουν στη Σούπερ Λίγκα! Έτσι μεταξύ των αποφάσεων που έβγαλε το Δ.Σ. της Παρασκευής αποτελεί και το αίτημα για την παρουσία 2 επιπρόσθετων διαιτητών σε όλες τις αναμετρήσεις. Τα δεδομένα για νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο και Πειθαρχικό Κώδικα.
Στην Λίγκα ασχολήθηκαν και με αρκετά διαδικαστικά θέματα ενώ αποφασίστηκε να ζητηθεί από την ΚΕΔ / ΕΠΟ να υπάρχουν 2 επιπρόσθετοι διαιτητές σε κάθε αγώνα. Επίσης θα γίνει άμεσα μία κουβέντα με τη NOVA για το συμβόλαιο της σεζόν 2018 - 2019 καθώς είχε τεθεί η δέσμευση για τέτοιες διαπραγματεύσεις μέχρι τέλη Νοεμβρίου. Για τον Πειθαρχικό Κώδικα και τους κανονισμούς τονίστηκε ξανά η ανάγκη για άλλη ερμηνεία των κανονισμών και ειδικά για το άναμμα των πυρσών και την ποινή κεκλεισμένων των Θυρών. Επίσης ενημερώθηκε το Δ.Σ. για την ευρεία σύσκεψη ασφαλείας που είχε γίνει τις προηγούμενες ημέρες. Κατά την σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1/ Η 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή (18,19,20 Νοεμβρίου 2017) θα αφιερωθεί στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τα άτομα με κινητικά προβλήματα, ενώ παράλληλα θα επιδιωχθούν συμπράξεις για τη βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών.
2/ Το προεδρείο της Super League και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κ. Γ. Σπανός θα εκπροσωπήσουν τη διοργανώτρια σε συνάντηση με τη Forthnet / Nova.
3/ Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου θα παρουσιάσει στην ΕΠΟ τις εισηγήσεις της, με γνώμονα τη θεσμοθέτηση διαρκούς διαλόγου και την επίλυση διαχρονικών ζητημάτων που απασχολούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
4/ Η Super League θα υποβάλλει αίτημα προς την ΚΕΔ/ΕΠΟ για την παρουσία 2 επιπρόσθετων διαιτητών σε όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.
5/ Οι εισηγήσεις της επιτροπής υπευθύνων Ασφάλειας της Super League έγιναν ομόφωνα αποδεκτές από το Δ.Σ. και θα προωθηθούν άμεσα στους αρμόδιους φορείς (υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, ΕΛ.ΑΣ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα