Σαν να μην έφυγαν ποτέ από την ΕΠΟ!

Σαν να μην έφυγαν ποτέ από την ΕΠΟ!

Σαν να μην έφυγαν ποτέ από την ΕΠΟ!

Μέλη της ΠΔΕ και ένας νομικός σύμβουλος του Υφυπουργού Βασιλειάδη προσελήφθησαν και τυπικά από την ΕΠΟ με τον Βαγγέλη Γραμμένο να παίρνει πάνω του τις συγκεκριμένες αποφάσεις.

Σαν να μην πέρασε μία μέρα... Οι πληροφορίες που ήθελαν τα μέλη της ΠΔΕ να συνεχίζουν στην ΕΠΟ επιβεβαιώνονται πλήρως. Ο Δέδες παραμένει στην Ομοσπονδία και ενώ ανακοινώθηκαν οι προσλήψεις των  Φιλιππούση ως διευθυντή Επικοινωνίας και Νικόλαου Μπάρτζη. Όλα παλιά μέλη της ΠΔΕ ενώ κοντά στην Ομοσπονδία παραμένει ο κ. Δρόσος, πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Εξομάλυνσης. Επίσης προσελήφθη και νομικός σύμβουλος του Βασιλειάδη.
 
Εκτός της περίπτωσης του εκτελεστικού γραμματέα, Δέδε, του οποίου η σχέση με την Ομοσπονδία δεν άλλαξε στο πέρασμα από την ΠΔΕ στην διοίκηση Γραμμένου, κάτι το οποίο συνέβη και με τον Βρύζα, ο οποίος παρέμεινε στο κομμάτι των Εθνικών ομάδων, ο Γραμμένος επανέφερε στην Ομοσπονδία τον Φιλιππούση και τον Μπάρτζη. Στην ίδια υπηρεσία με τον Μπάρτζη, τη νομική της ΕΠΟ, προσλήφθηκε και ο Χολέβας, ο οποίος είναι νομικός σύμβουλος του Υφυπουργού Αθλητισμού, Βασιλειάδη. Με άλλα λόγια σαν να μην έφυγε ποτέ η ΠΔΕ από την Ομοσπονδία. Δείτε πιο κάτω την σχετική ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ:
 
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε, μεταξύ άλλων, τις παρακάτω αποφάσεις.
 
-Κατόπιν αιτήματος 29 ενώσεων μελών της και 9 ΠΑΕ της Super League αποφάσισε τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για τη Δευτέρα 30/10/2017 και ώρα 10:00, με θέμα «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παράσταση ή μη της ΕΠΟ ως πολιτικής αγωγής στη δίκη για την Κάρτα Υγείας Ποδοσφαιριστή».
 
-Προχώρησε στη σύσταση Επιτροπής Εθνικών Ομάδων (άρθρο 42 του Καταστατικού) στην οποία θα συμμετέχουν οι Παναγιώτης Παπαχρήστος, Κωνσταντίνος Βρακάς, Άγγελος Δανιήλ, Αθανάσιος Τρομπούκης, Γεώργιος Πανίδης, Γεώργιος Χατζησαρόγλου, Γεώργιος Παπαντζίμας, Πέτρος Κυρζόπουλος.
 
-Ενέκρινε τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη του Κατάρ στις 20/12/2017 εκτός έδρας.
 
-Ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου Ευάγγελου Γραμμένου όπως εκτελεί χρέη Εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΠΟ ο Αλέξανδρος Δέδες και Τεχνικού Διευθυντή Εθνικών Ομάδων ο Ζήσης Βρύζας. Επίσης, ενέκρινε την εισήγηση του κ. Γραμμένου για την πρόσληψη των Ιάκωβου Φιλιππούση ως Διευθυντή Επικοινωνίας, Νικόλαου Μπάρτζη και Αλέξανδρου Χολέβα στη Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών και των Χαράλαμπου Ζελενίτσα και Θωμά Μεταξά στην Διεύθυνση Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου.

Best of internet