Ουζουνίδης: «Να βγουν να μιλήσουν στον κόσμο»

Ουζουνίδης: «Να βγουν να μιλήσουν στον κόσμο»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Να βγουν να μιλήσουν στον κόσμο»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πέταξε το... μπαλάκι στους εξαφανισμένους διοικούντες τον Παναθηναϊκό, ζητώντας τους να βγουν και να μιλήσουν ξεκάθαρα στον κόσμο.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Το στίγμα του για το παιχνίδι της Δευτέρας με την ΑΕΛ, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, έδωσε με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ο Μαρίνος Ουζουνίδης.


Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, αρχικά αναφέρθηκε στον προσεχή αντίπαλο των «πράσινων», λέγοντας: «Εχει καλούς παίκτες σαν μονάδα, αλλά ακόμα δεν έχει το σύνολο που πρέπει. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι όπως και όλα τα άλλα. Η ΑΕΛ έχει γίνει πιο σφιχτή με τον καινούριο προπονητή».

Στη συνέχεια μίλησε για την στήριξη που περιμένει να παρέχει ο κόσμος στην ομάδα με την παρουσία του: «Μακάρι να έχουμε την ίδια στήριξη. Την ίδια υποστήριξη στην ομάδα και να είναι τόσο κόσμια όπως και με τον ΠΑΣ. Επειδή ακολουθούν ντέρμπι όποτε τους θέλουμε στο γήπεδο και υπάρχει το ενδεχόμενο τιμωρίας.

Πιστεύω ο κόσμος πως είναι μια μεγάλη βοήθεια προς την ομάδα. Μόνος του κακά τα ψέματα δεν μπορεί, αλλά είναι μεγάλη βοήθεια που θα δώσει περισσότερη ζωή στο σύλλογο. Ευελπιστούμε κάποιοι να εκτιμήσουν αυτό το όνομα που λέγεται Παναθηναϊκός και να σταθούν κοντά του.

Είναι τόσο μεγάλα τα χρέη που ο κόσμος από μόνος του δεν μπορεί. Για να πούμε και την αλήθεια, δεν μπορεί να ζητάς απο κάποιον να βάλει λεφτά να σε βοηθήσει όταν δεν είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει η πιθανότητα να σωθείς.

Αυτό να πούμε πρώτα στον κόσμο. Για μένα πρέπει να βγουν κάποιοι και να μιλήσουν, όχι μέσω δημοσιευμάτων αλλά με το πρόσωπο τους στον κόσμο και να τους πουν: "κύριοι θέλουμε τη βοήθεια σας, αυτό είναι το πλάνο μας για να σωθεί η ομάδα".

Αν δεν υπάρχει σωτηρία να βγεις και να το πεις, γιατί να δημιουργήσεις πρόβλημα και στον κόσμο που θέλει να βοηθήσει; Είναι σημαντική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτός».

Όσον αφορά τα οικονομικά που ήρθαν στην δημοσιότητα, γελώντας απάντησε οτι τα γνώριζε, συμπληρώνοντας: «Νομίζω πως πρώτη φορά στην ιστορία του Παναθηναϊκού και γενικά μεγάλης ομάδας δεν υπάρχει μεγαλομέτοχος σε ομάδα. Θεωρητικά υπάρχει αυτή τη στιγμή και είναι ο κύριος Αλαφούζος. Από εκεί και πέρα όμως πρέπει να είναι πιο κοντά».

Σχετικά με το αγωνιστικό θέμα και τον Σιλά, απάντησε: «Μπορεί να καλύψει τον Ζέκα, αλλά θέλει να μάθει το στιλ παιχνιδιού. Το μόνο που με κάνει να είμαι αισιόδοξος είναι η ατομική ποιότητα. Οι παίκτες έχουν διάθεση και θέλουν να μάθουν», ενώ τέλος ρωτήθηκε και τι δώρο θα ήθελε για τα γενέθλιά του, τα οποία ήταν πριν από λίγες ημέρες: «Την υγεία μας και η ομάδα να βρει τον δρόμο της. Η ομάδα να βρει κάτι για να την οδηγήσει εκεί που της αρμόζει»...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα