Δοκιμή με Φορτούνη στον Ρέντη ο Λεμονής

Δημήτρης Τομαράς
Δοκιμή με Φορτούνη στον Ρέντη ο Λεμονής

bet365

Ο Λεμονής έκανε δοκιμή και με βασικό δεκάρι τον Φορτούνη για το Πανιώνιος - Ολυμπιακός το Σάββατο. Ποιό είναι το πιθανό βασικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Εσπανιόλ – Λεβάντε με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μορένο σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Λεμονής χρησιμοποίησε με τους βασικούς και τον Φορτούνη ως δεκάρι. Υπάρχει μία αίσθηση πως ο Έλληνας διεθνής δεν θα είναι βασικός με Μπαρτσελόνα και έτσι ίσως πάει για βασικός με Πανιώνιο.

Κατά τα άλλα κίπερ Προτό, δύο άκρα άμυνας με Φιγκέιρας και Κούτρη, κέντρο άμυνας με Μποτία και Νικολάου ή Βούκοβιτς (σ.σ. ή ακόμα και Παπε Αμπού Σισέ) και άξονας με Ρομαό και Οτζίτζα Οφόε και δεκάρι ή τον Φορτούνη (σ.σ. που μάλλον λοιπόν δεν πάει για βασικός για το επόμενο ματς του Champions League όπου ίσως δούμε ίδια 11αδα με Γιουβέντους) ή τον Μάριν. Στα δύο άκρα οι Καρσελά και Πάρντο και φορ ο Τζούρτζεβιτς. Πιθανότητες για βασικός έχει και ο Σεμπά. Η αίσθηση πάντως που υπήρχε στον Ρέντη είναι πως ο Λεμονής τους κρατάει όλους στην... τσίτα για 11άδα. Και για Πανιώνιο αλλά και για Μπαρτσελόνα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα