Λεμονής στους παίκτες: «Δείτε βαθμολογία, βάλτε Χ και τον Γενάρη πρώτοι»!

Λεμονής στους παίκτες: «Δείτε βαθμολογία, βάλτε Χ και τον Γενάρη πρώτοι»!

Δημήτρης Τομαράς
Λεμονής στους παίκτες: «Δείτε βαθμολογία, βάλτε Χ και τον Γενάρη πρώτοι»!

bet365

Ο Τάκης Λεμονής επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο για να... τσιτώσει τους παίκτες του στον Ρέντη δείχνοντάς τους την βαθμολογία και τονίζοντάς τους πως πρέπει τον Γενάρη να είναι πρώτοι!
Εάν μη τι άλλοι οι προπονητικές και ψυχολογικές μέθοδοι του Λεμονή στον Ρέντη ποικίλουν ειδικά το τελευταίο διάστημα. Ο έμπειρος κόουτς δίνει μεγάλο βάρος στο σκέλος της ψυχολογίας και έτσι λειτούργησε ανάλογα και την Πέμπτη δείχνοντας στους παίκτες του τον βαθμολογικό πίνακα και με ομιλία για... ντοπάρισμα ψυχολογίας για την συνέχεια. «Κοιτάξτε καλά αυτόν τον πίνακα. Κοιτάξτε τον πολύ καλά, όπως και την βαθμολογία. Εδώ μέσα είναι τα λάθη μας, οι απροσεξίες μας και όλα! Τώρα βάζετε Χ σε όλα όσα έγιναν. Σε όλα αυτά και γινόμαστε ξανά μία γροθιά.
Όλοι μαζί. Όχι μία ομάδα με όλη την σημασία της λέξεως αλλά μία γροθιά. Τον Γενάρη πρέπει να είμαστε πρωτοι. Να έχει η βαθμολογία πρώτο τον Ολυμπιακό και αυτό θα το έχουμε καταφέρει όλοι μας με ασταμάτητη δουλειά», επισήμανε σχετικά.
Ο Λεμονής όμως είχε και άλλα να πει: «Κάνουμε μία αντεπίθεση διαρκείας για να βρεθούμε στην φυσική μας θέση. Εκεί που ανήκουμε. Στην πρώτη θέση. Σας θέλω όλους προσηλωμένους στον στόχο και ξαναλέω. Όλοι μαζί μία γροθιά»! Η ομιλία αυτή πάντως φάνηκε να έχει καλό αντίκτυπο στους παίκτες στον Ρέντη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα