Τους κέρασαν για τα συμβόλαια τους (vid)

Τους κέρασαν για τα συμβόλαια τους (vid)

Gazzetta team
Τους κέρασαν για τα συμβόλαια τους (vid)

bet365

Το τραπέζι που έκαναν ο Δημήτρης Πέλκας και ο Ευθύμης Κουλούρης στους συμπαίκτες τους, με αφορμή την υπογραφή-ανανέωση των συμβολαίων τους πριν από λίγες μέρες.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ υπέγραψαν πριν από λίγες μέρες τα νέα τους συμβόλαια με την ομάδα και μετά το τέλος των υποχρεώσεων με την εθνική ελπίδων την επιστροφή του Ευθύμη Κουλούρη στη Θεσσαλονίκη, έβγαλαν τους συμπαίκτες τους για γεύμα στο ρεστοράν του πρώην μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Στέφανου Σαράτση στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Στιγμές χαλάρωσης, που φανερώνουν το καλό κλίμα το οποίο υπάρχει ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου», σε μια πολύ καλή κίνηση από τους δύο ποδοσφαιριστές, που βοηθάει στην ενότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα