Ολοι στη διάθεση του Λουτσέσκου

Ολοι στη διάθεση του Λουτσέσκου

Gazzetta team
Ολοι στη διάθεση του Λουτσέσκου

bet365

Ολοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, πλην των Γλύκου και Μυστακίδη, είναι από σήμερα διαθέσιμοι για το ματς της Κυριακής κόντρα στη Λαμία. Επέστρεψαν και οι τελευταίοι διεθνείς.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Το ρόστερ συμπληρώθηκε με την επιστροφή των τελευταίων διεθνών κι ο Ράζβαν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του για την επανέναρξη της Super League Σουρωτή.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να διατηρήσει το απόλυτο στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα καθώς περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες δεν υπάρχουν. Παράλληλα, ο Ρουμάνος τεχνικός επιθυμεί να δει την ομάδα του να βγάζει στο γήπεδο τα στοιχεία που δουλεύει στις προπονήσεις.

Την Πέμπτη (12.10) το πρόγραμμα αφορούσε την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης προσαρμοσμένη στις συνθήκες του αγώνα και τα ειδικά χαρακτηριστικά του αντιπάλου. Οι Κουλούρης, Δεληγιαννίδης, Τσίμιροτ ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω της επιβάρυνσης από τις εθνικές τους ομάδες.

Την Παρασκευή (13.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα