«Η νέα Τούμπα θα δώσει πνοή στην περιοχή»

«Η νέα Τούμπα θα δώσει πνοή στην περιοχή»

«Η νέα Τούμπα θα δώσει πνοή στην περιοχή»

bet365

Το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης, μετά τις επίσημες τοποθετήσεις του Ιβάν Σαββίδη, με τον Γιενς Κένινγκ να δίνει τη δική του εξήγηση.

Ποιος είναι ο Γιενς Κένινγκ; Είναι αντιπρόεδρος της «Lagardere Sports», μια εκ των κορυφαίων εταιριών της Ευρώπης σε θέματα κατασκευής και λειτουργίας σταδίων, ο οποίος με την ιδιότητα και τις γνώσεις του αναφέρθηκε στο θέμα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει συζητήσει με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου».

«Με ρωτήσατε πως μπορεί να επηρεάσει το γεγονός ότι το γήπεδο βρίσκεται στην "καρδιά" της πόλης. Η "Friends Arena" είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, όταν χτίστηκε αυτό το γήπεδο, αναπτύχθηκε μία ολόκληρη περιοχή στην Στοκχόλμη. Υπάρχουν και περιπτώσεις ομάδων που επέλεξαν να χτίσουν ένα γήπεδο εκτός πόλης και τελικά άλλαξαν γνώμη. Δεν θεωρώ ότι είναι κακό το γεγονός ότι η Τούμπα βρίσκεται στην "καρδιά" της πόλης. Το να χτίσεις ένα γήπεδο σε ένα συγκεκριμένο μέρος, μπορεί να βοηθήσει μία ολόκληρη περιοχή να αναπτυχθεί», κατέληξε ο κ. Κένινγκ, η εταιρία του οποίου ασχολείται με την κατασκευή και οργάνωση μεγάλων ευρωπαϊκών γηπέδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα