Ανοικτή προπόνηση στην Τούμπα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ανοικτή προπόνηση στην Τούμπα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

bet365

Με απόφαση της διοίκησης, όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Σαββίδης, θα πραγματοποιηθεί ανοικτή προπόνηση πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο γιος του μεγαλομετόχου και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας.

Όπως έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, λόγω της μεγάλης τιμωρίας της Τούμπας, ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να δει από κοντά την ομάδα του και να της δώσει την απαιτούμενη ενέργεια.

Γι’ αυτό και όπως τόνισε «πριν από το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα περιμένουμε την υποστήριξή σας και ζητάμε από όλους να είναι κοντά στην ομάδα και στον προπονητή».

Επίσης, στην ίδια ανάρτηση ο Γιώργος Σαββίδης εξέφρασε την πίστη του προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου, μένοντας έκπληκτος από την οργάνωση και το έργο του Ρουμάνου προπονητή. «Αυτή η ομάδα μπορεί να πετάξει ψηλά και πραγματικά πιστεύω σε αυτούς», υποστήριξε.

Just watched training of our team, I’ve honestly never seen PAOK so organised, motivated, hard working and concentrated, that really surprised me and this is totally work of Razvan!This team can only fly high and I truly believe in these guys. Its a pitty that fans have to stay far away from players and coach for so many games. Because I’m sure that only your energy will boost team's confidence. For that reason we decided to make an open training for all fans who are not indifference , for those who are really ill with this team. Next Thursday in Toumba before the biggest derby in Greece we wait for your support and we ask everybody to be there close to the team and to the coach. You ll be informed soon from PAE. P.S. Ekei pou teleionei i logiki, ksekinaei o PAOK! Oloi Toumba!! ! #miapoli #miaomada

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @georgiss.s στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα