Μπεσίκτας για Ντράγκοβιτς και εξελίξεις με Ρέτσο...

Δημήτρης Τομαράς
Μπεσίκτας για Ντράγκοβιτς και εξελίξεις με Ρέτσο...

bet365

Ο Ντράγκοβιτς ενδιαφέρει πολύ σοβαρά την ομάδα της Μπεσίκτας, η Λεβερκούζεν τον πουλάει στα 11 με 12 εκατ. ευρώ και οι εξελίξεις αυτές συνδέονται άμεσα με τον Ρέτσο.

Από το Gazzetta.gr είχατε διαβάσει εδώ και μέρες πως το θέμα Ντράγκοβιτς είναι συνδεδεμένο με την περίπτωση του Ρέτσου για την Λεβερκούζεν.

Όπως είχαμε αναφέρει η αποχώρηση του Ντράγκοβιτς θα ανοίξει τον... δρόμο για τον Ρέτσο και την Λεβερκούζεν σε ποσά - ρεκόρ για τα δεδομένα του Έλληνα αμυντικού. Η νεότερη εξέλιξη είναι πως η Μπεσίκτας θέλει πολύ τον Αυστριακό στόπερ και ότι η Μπάγερ Λεβερκούζεν τον παραχωρεί στα 11 με 12 εκατ. ευρώ. Εφόσον κλειδώσει ένα τέτοιο deal επηρεάζεται άμεσα η υπόθεση του Παναγιώτη Ρέτσου.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Η Λεβερκούζεν άλλωστε έχει την πρόθεση να πάει σε πολύ υψηλά οικονομικά επίπεδα για τον διεθνή σέντερ μπακ. Προφανώς και υπάρχει ακόμα και το... μέτωπο της Λιόν αλλά οι Γερμανοί είναι εκείνοι που φέρονται να έχουν την διάθεση να ρίξουν στο τραπέζι τα πιο πολλά χρήματα. Βέβαια εάν το ποσό φύγει πάνω από τα 17 εκατ. ευρώ τότε μπορεί να μην προταθεί και το έξτρα... μπόνους με ποσοστό μεταπώλησης στο 20%.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα