Κι επίσημα στον Ολυμπιακό ο Οφόε

Κι επίσημα στον Ολυμπιακό ο Οφόε

Gazzetta team
Κι επίσημα στον Ολυμπιακό ο Οφόε

bet365

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βάντις Οτζίτζα Οφόε ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως θέλει να παίξει στο Champions League και να πάρει με τον Ολυμπιακό τίτλους.

Απέμενε μόνο το τυπικό. Από την στιγμή που ο Γιάννης Βρέντζος ταξίδεψε στην Βαρσοβία (κάτι το οποίο σας είχε αποκαλύψει το Gazzetta.gr) η μεταγραφή είχε... τελειώσει. Απέμενε το τυπικό μέρος της υπόθεσης. Η ανακοίνωση. Αυτή βγήκε το μεσημέρι της Κυριακής μιας και ο Οφόε θα πάει κατευθείαν στο Βέλγιο.

«Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Ο λόγος για τον οποίο είμαι εδώ, είναι προφανής: Είμαι εδώ για να συνεισφέρω στην επιτυχία της ομάδας. Ευελπιστώ ότι θα καταφέρω και θα βοηθήσω την ομάδα μου, να επιστρέψει στο Champions League και να κερδίσει τον τίτλο στην Ελλάδα, φυσικά», είπε αρχικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για να προσθέσει

Μπαΐα - Φλουμινένσε με επιστροφή, αν ο Γκουστάβο Σκάρπα σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω, πρώτα από όλα, τους φιλάθλους της ομάδας, για τα μηνύματα τα οποία έχω ήδη λάβει. Φυσικά, ανυπομονώ να τους γνωρίσω στο γήπεδο! Ευελπιστώ ότι θα έχουμε ένα επιτυχημένο... πάντρεμα, εκείνοι και εγώ και ότι μαζί θα κερδίσουμε πολλά παιχνίδια και πολλά τρόπαια!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα