Σασουόλο - Ρόμα 4-2: Διασυρμός για τους «Τζιαλορόσι»

Gazzetta team
Σασουόλο - Ρόμα 4-2: Διασυρμός για τους «Τζιαλορόσι»

bet365

Η Σασουόλο ήταν εντυπωσιακή, διέλυσε με 4-2 τη Ρόμα και χάρη στην πρώτη νίκη κόντρα στους Τζιαλορόσι έκανε τεράστιο βήμα παραμονής.

Χρειάστηκαν... 14 ραντεβού για να καταφέρει η Σασουόλο να πετύχει την πρώτη της νίκη κόντρα στη Ρόμα. Οι γηπεδούχοι διέλυσαν με 4-2 στο «Μαπέι» τους Τζιαλορόσι και ξέφυγαν για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη. Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς η Ρόμα, που κινδυνεύει να μείνει εκτός τετράδας. Bασικός ο Κυριακόπουλος για τη Σασουόλο.

H Ρόμα μπήκε δυνατά στο ματς και είχε δυο καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα με τους Πελεγκρίνι, Κριστάντε. Ωστόσο, η Σασουόλο στην πρώτη της φάση κατάφερε να σκοράρει. Mόλις στο 7ο λεπτό, ο Καπούτο βρέθηκε σε θέση βολής και πέτυχε το 1-0. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να εκμεταλλευθούν τον «πανικό» της Ρόμα και στο 16', ο Καπούτο βρήκε ξανά δίχτυα για το 2-0. Η Σασουόλο πίεσε, βρήκε κενά στην αντίπαλη άμυνα και στο 26ο λεπτό ο Τζούρισιτς πέτυχε το 3-0. Για πρώτη φορά από το 2012 (κόντρα στη Γιουβέντους) η Ρόμα δέχθηκε τρία γκολ στη Serie A στο πρώτο μισάωρο. Η είσοδος του Πέρεζ βελτίωσε τα κενά στην άμυνα, η Ρόμα πίεσε και στο 55' ο Τζέκο από ασίστ του Πελεγκρίνι βρήκε δίχτυα και μείωσε σε 3-1. Oι Τζιαλορόσι είχαν τον έλεγχο, έβαλαν δύσκολα στη Σασουόλο και στο 60' άγγιξαν την ισοφάριση, αλλά το σουτ του Πελεγκρίνι έσωσε στη γραμμή o Λοκατέλι. Ωστόσο, τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα για τη Ρόμα, μιας και στο 69' Ο Πελεγκρίνι αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν και στο 73' ξαναμπήκαν στο «κόλπο», όταν από σέντρα του Πέρεζ, η μπάλα βρήκε στον Μπογκά και ο Βερετού από την άσπρη βούλα πέτυχε το 3-2. Ωστόσο, από μοιραίος έγινε... ωραίος ο Ιβοριανός μέσος, αφού ένα λεπτό αργότερα με απίθανο τελείωμα διαμόρφωσε το 4-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα