Πάρμα – Ουντινέζε 2-0: Βλέπει πάντα Ευρώπη με Κουλουσέφσκι (vid)

Gazzetta team
Πάρμα – Ουντινέζε 2-0: Βλέπει πάντα Ευρώπη με Κουλουσέφσκι (vid)

bet365

Οι Παρμέντσι μοιράζονται την έκτη θέση με Κάλιαρι και Μίλαν. Εδραιώνεται στην μέση της βαθμολογίας η Ελλάς Βερόνα (3-0 την Λέτσε), «κόλλησαν» στο μηδέν Σαμπντόρια και Σασουόλο.

Η έξοδος στο Europa League παραμένει ρεαλιστικός στόχος για την Πάρμα, η οποία ανέβηκε στην έκτη θέση της Serie A (μαζί με Κάλιαρι και Μίλαν), μετά το 2-0 επί μιας Ουντινέζε η οποία, μετά τις τρεις διαδοχικές νίκες με τον Λούκα Γκότι, συμπλήρωσε δύο σερί ήττες.

Ο Ρικάρντο Γκατζιόλο με... ριμπάουντ σε απόκρουση ενός σουτ του Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, άνοιξε το σκορ για την Πάρμα (19'). Ο Σουηδός εξτρέμ, ο οποίος από το καλοκαίρι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γιουβέντους, διπλασίασε τα τέρματα των Παρμέντσι με σουτ που αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα (34').

Η Ουντινέζε, η οποία απάντησε με σουτ στο οριζόντιο δοκάρι του Κέβιν Λασάνια (41'), έχασε (και δέχθηκε) ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για να μειώσει στο σκορ και να μπει ξανά στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, αλλά δεν τα κατάφερε.

Συνέχεια στο αήττητο σερί για την Βερόνα

Για ενάμιση σχεδόν μήνα αγνοεί την ήττα πλέον η Ελλάς Βερόνα, η οποία πήρε την τρίτη της νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια, απέναντι στην Λέτσε (3-0). Οι «Έλληνες» καθάρισαν την υπόθεση τρίποντο από το πρώτο μέρος, με τα γκολ του Νταβίντοβιτς (19') και του Πεσίνα (34'), με τον Τζαμπάολο Πατσίνι να ολοκληρώνει τον θρίαμβο στο 87'. Έτσι, οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 29 βαθμούς και εξακολουθούν να βρίσκονται στο -2 από την 6η Κάλιαρι, την ώρα που η Λέτσε παραμένει έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη (16 βαθμοί).

Πήρε βαθμό η Σασουόλο
Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε η Σαμπντόρια με τη Σασουόλο στη Γένοβα. Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, μιας και βρίσκονται στο +5 από τη ΣΠΑΛ. Πολύ καλός ο Κυριακόπουλος για τη Σασουόλο, ο οποίος ξεκίνησε βασικός. Οι φιλοξενούμενοι από το 25' έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Πελούζο, ωστόσο άντεξαν την πίεση. Γκαμπαντίνι και Κουαλιαρέλα έχασαν ευκαιρίες, ενώ ο πρώτος ακόμα... φωνάζει για πέναλτι που δεν του δόθηκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα