Ρόμα - Λάτσιο 1-1: Ισόπαλο το Derby della Capitale! (vid)

Gazzetta team
Ρόμα - Λάτσιο 1-1: Ισόπαλο το Derby della Capitale! (vid)

bet365

Δυο λάθη των γκολκίπερ έφεραν ισάριθμα τέρματα και το Derby della Capitale δεν είχε νικητή! Ρόμα και Λάτσιο έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που δεν ικανοποίησε καμία...

Ρόμα και Λάτσιο είχαν διάθεση, φάσεις, αλλά όχι ουσία για να πάρουν τη νίκη. Ισόπαλο 1-1 το Derby della Capitale, με τις ομάδες να... πληρώνουν τα λάθη των γκολκίπερ τους. Εχασε έδαφος στη μάχη της κορυφής η Λάτσιο, δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την Αταλάντα η Ρόμα.

Η Ρόμα των πολλών απουσιών μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πήρε τον έλεγχο, πίεσε τους φιλοξενούμενους και προσπάθησε να φανεί απειλητική. Ωστόσο, ο Ουντέρ δεν μπόρεσε στην πρώτη καλή ευκαιρία να σκοράρει. Στο 26΄ήρθε και το γκολ, όταν από σέντρα του Κριστάντε και τραγική έξοδο του Στρακόσα ο Τζέκο πέτυχε το 1-0. Ηταν το 9ο γκολ στη φετινή Serie A, όσα είχε πετύχει σε ολόκληρη την περσινή σεζόν. Ο Βόσνιος θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς ένα λεπτό αργότερα, όμως έχασε μοναδική ευκαιρία. Η Λάτσιο απάντησε και από το... πουθενά στο 34' κατάφερε να ισοφαρίσει. Λόπεθ και Σμόλινγκ έκαναν... δώρο στον Ατσέρμπι που ισοφάρισε εύκολα σε 1-1. Η Ρόμα προσπάθησε να απαντήσει, αλλά στο 42΄ο κεραυνός του Πελεγκρίνι τράντακε το δοκάρι! Το β΄ ημίχρονο άρχισε με... VAR! Ο Κλάιφερτ ανατράπηκε, ο διαιτητής είδε πέναλτι, αλλά έπειτα από λίγο πήρε πίσω την απόφασή του. Η Ρόμα ήταν καλύτερο στο μεγαλύτερο κομμάτι, αλλά τόσο ο Ουντέρ όσο και οι Κλάιφερτ, Τζέκο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν!

Ρόμα: Λόπεθ, Σαντόν (83' Κολάροβ), Σμόλινγκ, Σπινατσόλα, Μαντσίνι, Βερετού (89' Παστόρε), Κριστιάντε, Πελεγκρίνι, Ουντέρ, Τζέκο, Κλάιφερτ (81' Περότι)

Λάτσιο: Στρακόσα, Ράντου, Ατσέρμπι, Φελίπε (46' Πάτρικ), Λέιβα, Λούλιτς, Αλμπέρτο (71' Παρόλο), Κορέα (76' Καϊσέδο), Λατσάρι, Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς, Ιμόμπιλε

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα