Η Τζένοα ανακοίνωσε πρώην παίκτη του Παναιτωλικού

Gazzetta team
Η Τζένοα ανακοίνωσε πρώην παίκτη του Παναιτωλικού

bet365

Παίκτης της Τζένοα είναι και επίσημα ο Σεμπάστιαν Έρικσον, ο οποίος αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο την περασμένη σεζόν στην Superleague με την φανέλα του Παναιτωλικού.

Από την Ελλάδα στην Σουηδία κι από την πατρίδα του στην Ιταλία. Αυτό είναι το δρομολόγιο του Σεμπάστιαν Έρικσον τον τελευταίο χρόνο, με την Τζένοα να ανακοινώνει την απόκτηση του από την Γκέτεμποργκ, για το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ.

Ο 30χρονος Σουηδός αμυντικός χαφ πέρασε και από τα μέρη μας για λογαριασμό του Παναιτωλικού την περασμένη σεζόν, από το καλοκαίρι του 2018 ως τον Φεβρουάριο του 2019, καταγράφοντας 6 συμμετοχές και 1 γκολ με τα Καναρίνια στην Superleague.

Πλέον, θα αγωνιστεί στην Serie A με τα χρώματα της ουραγού Τζένοα, με την τριετή εμπειρία στην Κάλιαρι παλαιότερα να μετράει θετικά προς την μετακίνηση του στους Γενοβέζους μεσούσης της περιόδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα