Στη Νάπολι ο Πολιτάνο, δανεικός στην Ιντερ ο Γιορέντε

Θοδωρής Βασίλης
Στη Νάπολι ο Πολιτάνο, δανεικός στην Ιντερ ο Γιορέντε

bet365

Νάπολι και Ιντερ ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν ένα μεταγραφικό deal που θα βρει τον Πολιτάνο στους «παρτενοπέι» έναντι 25 εκατ. ευρώ και τον Γιορέντε δανεικό στην Ιντερ.

Νάπολι και Ιντερ έφτασαν σε συμφωνία για την απόκτηση του Ματέο Πολιτάνο από τους «παρτενοπέι» με την Ιντερ να βάζει στα ταμεία της το ποσό των 25 εκατ. ευρώ, αλλά και τον Φερνάντο Γιορέντε δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Πολιτάνο είχε βρεθεί κοντά στην Ρόμα την προηγούμενη εβδομάδα έχοντας περάσει και από ιατρικές εξετάσεις, αλλά η απόφαση των «νερατζούρι» να αλλάξουν τους όρους της ανταλλαγής με τους Ρωμαίους για τον Σπινατσόλα χάλασε την μεταγραφή.

Τελικά, όπως φαίνεται ο ίδιος θα αποχωρήσει από το Μιλάνο απλά λίγο πιο νότια και συγκεκριμένα στη Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» έφτασαν σε συμφωνία τόσο με την Ιντερ έναντι ενός ποσού που θα φτάνει τα 25 εκατ. ευρώ, αλλά και με τον ίδιο τον παίκτη ο οποίος αρχικά ήταν διστακτικός.

Ο Πολιτάνο θα μετακομίσει με την μορφή δανεισμού για 18 μήνες με τη Νάπολι να έχει υποχρεωτική αγορά ύψους 25 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, στο deal θα μπει και ο Γιορέντε ο οποίος θα παραχωρηθεί από τη Νάπολι στην Ιντερ δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Ισπανό φορ να δίνει το ΟΚ, κάτι που σημαίνει πως οι «νερταζούροι» αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον Ζιρού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα