Πιόντεκ: Χαμός σε αγγλικό και ιταλικό Τύπο για μεταγραφή στην Τότεναμ!

Κώστας Ζάλιαρης
Πιόντεκ: Χαμός σε αγγλικό και ιταλικό Τύπο για μεταγραφή στην Τότεναμ!

bet365

Από τη μια παρουσιάζεται με τα... εισιτήρια στο χέρι για να μπει στο αεροπλάνο για Λονδίνο και από την άλλη, η Μίλαν φέρεται να έχει απορρίψει δυο διαφορετικές προτάσεις της Τότεναμ για τον Κριστόφ Πιόντεκ!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έμαθε το απόγευμα της Πέμπτης πως δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χάρι Κέιν μέχρι και τον Απρίλη έπειτα από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και σκέφτηκε λύσεις για τη γραμμή κρούσης τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Κριστόφ Πιόντεκ της Μίλαν αποτέλεσε στόχο των Λονδρέζων και μάλιστα, σύμφωνα με το Sky Sport Italia αλλά και τον έγκυρο ρεπόρτερ, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, έγιναν δυο διαφορετικές προτάσεις στη Μίλαν.

Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, οι «ροσονέρι» απέρριψαν με συνοπτικές διαδικασίες και τις δύο προσφορές που έλαβαν από την Τότεναμ. Η περίτπωση του δανεισμού του παίκτη δεν τους ενδιέφερε, έχοντας βάλει την τιμή του στα 35 εκατομμύρια ευρώ, ενώ, δεν βρήκαν κανένα όφελος στην πρόταση να μετακομίσουν ως ανταλλάγματα στο «Σαν Σίρο» οι Φόιτ και Γουανιάμα.

Παρ' όλα αυτά, η βρετανική Sun κάνει λόγο για δεδομένο deal το οποίο θα φτάσει στα 28 εκατομμύρια ευρώ, συν 5 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους! Μάλιστα, οι Λονδρέζοι φέρονται να του έχουν προγραμματίσει και τα απαραίτητα ιατρικά τεστ εντός των επόμενων 48 ωρών.

 

SERIE A Τελευταία Νέα