Βρέθηκε και έκτος νεαρός από την καμπάνια της Ρόμα για τα εξαφανισμένα παιδιά

Βρέθηκε και έκτος νεαρός από την καμπάνια της Ρόμα για τα εξαφανισμένα παιδιά

Gazzetta team
Βρέθηκε και έκτος νεαρός από την καμπάνια της Ρόμα για τα εξαφανισμένα παιδιά

bet365

Αγνοούνταν από τον περασμένο Αύγουστο.

Μιλάνο - Παναθηναϊκός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Στα ίχνη ενός ακόμη παιδιού κατάφεραν να φτάσουν οι αστυνομικές αρχές μετά την καμπάνια της Ρόμα για τα εξαφανισμένα παιδιά.

Τον περασμένο Ιούλιο, η ιταλική ομάδα έκανε κάτι εξαιρετικά καινοτόμο, καθώς δίπλα ακριβώς στη φωτογραφία της ανακοίνωσης της απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή, άρχισε να τοποθετεί τη φωτογραφία ενός εξαφανισμένου παιδιού.

Την Τρίτη, λοιπόν, η Ρόμα ανακοίνωσε πως βρέθηκε σώο ένα 15χρονο παιδί από το Έσσεξ το οποίο αγνοούνταν από τον περασμένο Αύγουστου. Η φωτογραφία του είχε μπει δίπλα σ' εκείνη του Τούρκου αμυντικού, Μερτ Τσετίν.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που βοήθησε και αυτός με τον τρόπο του στην υπόθεση. «Από τη στιγμή που διάβασα την είδηση πως βρέθηκε ο νεαρός, η καρδιά γέμισε ευτυχία. Είμαι σίγουρος πως αυτό ήταν το τέλειο δώρο Χριστουγέννων για εκείνον και την οικογένειά του».

Πρόκειται για τον τρίτο Βρετανό παιδί και συνολικά το έκτο που τα ίχνη του βρίσκονται μέσω της καμπάνιας.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Missing People, Τζο Γιουλ, ο οποιός στήριξε την ιταλική ομάδα στο όραμά της, δήλωσε: «Είναι φανταστικά τα νέα πως ένα ακόμη παιδί βρέθηκε μέσα από την καμπάνια του συλλόγου. Είμαστε πραγματικά ευγνόμονες για τις κοινοποιήσεις των βίντεο εξαφάνισης στα social media και πεπεισμένοι πως στο μέλλον θα βοηθήσουν ακόμη περισσότερο».

 

SERIE A Τελευταία Νέα