Γιουβέντους - Κάλιαρι 4-0: Με σούπερ χατ τρικ στο 2020 ο Κριστιάνο! (vid)

Gazzetta team
Γιουβέντους - Κάλιαρι 4-0: Με σούπερ χατ τρικ στο 2020 ο Κριστιάνο! (vid)

bet365

Ο Κριστιάνο μπήκε... αγριεμένος στο 2020, πέτυχε χατ τρικ και η Γιουβέντους με την τεσσάρα (4-0) στην Κάλιαρι βρέθηκε στην κορυφή της Serie A!

To 2020 μπήκε... ονειρικά για τον Κριστιάνο, αφού με το 56ο του χατ τρικ (με ομάδες και Πορτογαλία) βοήθησε τη Γιουβέντους να διαλύσει με 4-0 την Κάλιαρι να και να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή (με ματς περισσότερο από την Ιντερ). Εγινε ο πρώτος Πορτογάλος που πέτυχε χατ τρικ στη Serie A, ενώ για πρώτη φορά σκόραρε σε πέντε διαδοχικά ματς με τη «Μεγάλη Κυρία» στη Serie A.

Η Γιουβέντους μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε την Κάλιαρι, η κατοχή ξεπέρασε το 60%, αλλά δεν είχε λύσεις για το γκολ! Tα σουτ των Ντιμπάλα, Ράμσεϊ δε βρήκαν στόχο, ενώ την κεφαλιά του Κριστιάνο έβγαλε εντυπωσιακά ο Ολσεν. Μεγάλη ευκαιρία χαμένη και τον Ντεμιρέλ από το κόρνερ του Πιάνιτς. Ωστόσο, το σκηνικό στην επανάληψη ήταν εντελώς διαφορετικό! Τραγικό λάθος της άμυνας των φιλοξενουμενων, ο Ρονάλντο πέρασε και τον Ολσεν και πέτυχε το 1-0 στο 49'. Στο 67' ήρθε το δεύτερο γκολ, ο Ντιμπάλα ανατράπηκε και ο Πορτογάλος από την άσπρη βούλα πέτυχε το 2-0. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, πίεζαν για ένα τρίτο γκολ και το πέτυχαν στο 81'. Ο Ρονάλντο μοίρασε στον Ιγουαΐν και ο Αργεντίνος με άψογο τελείωμα σημείωσε το 3-0. Στο 82' ο Ντάγκλας Κόστα έκανε την κούρσα, μοίρασε ιδανικά στον Κριστιάνο κι αυτός με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το 4-0. Ηταν το πρώτο του χατ τρικ σε ματς πρωταθλήματος από τις 18 Μαρτίου του 2018, όταν είχε πετύχει τέσσερα γκολ κόντρα στη Χιρόνα (6-3).

Γιουβέντους: Σέζνι, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Ντεμιράλ, Σάντρο, Ραμπιό, Πιάνιτς, Ματουιντί (83' Τσαν), Ράμσεϊ (80' Κόστα), Ντιμπάλα (70' Ιγουαΐν), Ρονάλντο

Κάλιαρι: Ολσεν, Κατσιατόρε (61' Φαραγκο), Βαλουκιεβιτς, Κλαβάν, Πελεγκρίνι, Ναντέζ, Τσιγκαρίνι (85' Ολίβα), Ρογκ, Ναϊνγκολάν, Πέδρο, Σιμεόνε (80' Σέρι)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα