Μπολόνια - Φιορεντίνα 1-1: Με γκολάρα Ορσολίνι το «έσωσαν» στο φινάλε οι Ροσομπλού! (vid)

Gazzetta team
Μπολόνια - Φιορεντίνα 1-1: Με γκολάρα Ορσολίνι το «έσωσαν» στο φινάλε οι Ροσομπλού! (vid)

bet365

Στις... καθυστερήσεις των καθυστερήσεων πήρε τον βαθμό η Μπολόνια χάρη στην απίθανη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιταλού. Ο Μπενάσι με «κεραυνό» το γκολ των «βιόλα».

Το πάλεψε και πήρε κάτι που της άξιζε!

Η Μπολόνια (10η, 23β.) ήταν πίσω στο σκορ από το 27ο λεπτό, όταν ο Μπενάσι έπιασε ένα καταπληκτικό.... βρωμόσουτο έξω από την περιοχή για το 1-0 κι έκτοτε είδε τον Ντραγκόφσκι να της αρνείται το γκολ σε τέσσερις περιπτώσειε, με κορυφαίες αυτές των Σανσόνε στο 46', όταν έπεσε σωστά χαμηλά στη γωνία του και στο 87', που ενστικτωδώς απομάκρυνε την εξ επαφής προβολή του Μπάνι.

Από την άλλη, η Φιορεντίνα (15η, 18β.), η οποία δεν άλλαξε θέση στη βαθμολογία ζητούσε επίμονα τη νίκη, ήθελε να κλειδώσει το αποτέλεσμα όμως ο Σκορούπσκι δεν το επέτρεψε. Επτά αποκρούσεις έγραψε το... κοντέρ του Πολωνού, δύο απέναντι στον Κιέσα (14' & 70'), ενώ και η τύχη δεν ήθελε τους «βιόλα», όταν στο 70' το φοβερό φάουλ του Πούλγκαρ από τα 20 μέτρα δεν κατέληξε στην εστία περνόντας ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι.

Όταν κάτι δεν τελειώνεις σε... τελειώνει κι έτσι ο Ορσολίνι εκτέλεσε το στημένο της... ζωής του κι έδωσε βαθμό-ανάσα στους «ροσομπλού» στο 90+3'!

Μπολόνια (Μιχαΐλοβιτς): Σκορούπσκι, Τομιγιάσου, Μπάνι, Ντανίλο, Ντένσβιλ (76' Σκοβ Όλσεν), Πόλι (58' Σαντατέρ), Μέντελ (83' Σβάνμπεργκ), Ορσολίνι, Σοριάνο, Σανσόνε, Παλάσιο.

Φιορεντίνα (Ιατσίνι): Ντραγκόβσκι, Κάσερες, Πετσέλα, Μιλένκοβιτς, Λιρόλα, Μπενάσι, Πούλγκαρ, Καστροβίλι, Ντάλμπερτ (82' Βενούτι), Βλάχοβιτς (67' Μπόατενγκ), Κιέσα.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

 

SERIE A Τελευταία Νέα