Φιορεντίνα: Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή ο Κουτρόνε

Gazzetta team
Φιορεντίνα: Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή ο Κουτρόνε

bet365

Ο Ιταλός δεν ήταν καν στην αποστολή της Γουλβς απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Εσπίριτο Σάντο δεν απάντησε ξεκάθαρα για το μέλλον του και... όλα είναι ανοιχτά.

Ο Πάτρικ Κουτρόνε μετακόμισε από την Μίλαν στην Γουλβς το καλοκαίρι έναντι 22.000.000€ αλλά, μέχρι στιγμής, δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα.

Με τους «λύκους» μετράει μόλις 2 γκολ σε 12 εμφανίσεις του στην Premier League και γενικότερα, με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο να δείχνει να εμπιστεύεται περισσότερο τους Τζότα, Ρούμπεν Νέβες και Πέδρο Νέτο, ο Ιταλός δεν είναι ευχαριστημένος στο Molineux.

Με βάση ρεπορτάζ της Ιταλίας, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να βλέπει πολύ θετικά την επιστροφή του στην Ιταλία για την Φιοτεντίνα, ο ιταλικός σύλλογος το... ψάχνει με τον δανεισμό του και την κατόπιν αγορά του, ενώ και οι δηλώσεις του Σάντο μετά το παιχνίδι με την Γιουνάιτεντ έδειξαν ότι η απομάκρυνση του παίκτη δεν είναι μακριά.

Συγκεκριμένα, όταν ο προπονητής των Λύκων ρωτήθηκε για τη μη κλήση του στην αποστολή είπε: «Μαζί με τον Πάτρικ αποφασίσαμε πως ήταν καλύτερο να μην είναι στον αγώνα. Καλύτερο για όλους μας. Θα δούμε τι συμβαίνει. Δεν θέλω να επεκταθώ περαιτέρω».

 

SERIE A Τελευταία Νέα