Η Γιουβέντους «κλέβει» Κουλουσέφσκι από την Ίντερ

Gazzetta team
Η Γιουβέντους «κλέβει» Κουλουσέφσκι από την Ίντερ

bet365

Ανατρέπει τα δεδομένα στην κούρσα απόκτησης του 19χρονου Ντέγιαν Κουλουσέφσκι η Γιουβέντους, με ιταλικά Μέσα να κάνουν λόγο για συμφωνία με την πλευρά του παίκτη, την ώρα που η Ίντερ φαινόταν το φαβορί για την υπογραφή του.

Γερό μπάσιμο επιχειρεί η Γιουβέντους στην περίπτωση του εκ των διακριθέντων στο πρώτο μισό της Serie A, Ντέγιαν Κουλουσέφσκι.

Ο 19χρονος Σουηδός της Αταλάντα έχει κλέψει την παράσταση φέτος ως δανεικός στην Πάρμα, με τέσσερα γκολ και επτά ασίστ σε 17 συμμετοχές και η Μεγάλη Κυρία φέρεται να έχει μπει σφήνα στην Ίντερ για να τον κάνει δικό της στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, οι ιθύνοντες των Μπιανκονέρι τα έχουν βρει με την πλευρά του παίκτη για πενταετές συμβόλαιο και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους Μπεργκαμάσκι για ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν υπάρξει τελική συμφωνία ο παίκτης θα παραμείνει στην Πάρμα ως το τέλος της σεζόν στο πλαίσιο του δανεισμού του και θα μετακομίσει στο Τορίνο το καλοκαίρι, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την Ίντερ, που τον είχε εδώ και καιρό στο στόχαστρο της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα