Θέλει να μείνει στην Μπρέσια ο Μπαλοτέλι (vid)

Gazzetta team
Θέλει να μείνει στην Μπρέσια ο Μπαλοτέλι (vid)

bet365

«Υγεία σε εμένα, στην οικογένειά μου και να μείνω στην Μπρέσια, παρόλο που δεν με θέλει πια ο πρόεδρος», ήταν οι ευχές του Ιταλού στράικερ για τα Χριστούγεννα. Θυμηθείτε μερικά από τα καλύτερα γκολ του.

Παρόλο που ο Μάριο Μπαλοτέλι επιμένει ότι το μέλλον του στην Μπρέσια θα το αποφασίσει και θα το καθορίσει αποκλειστικά και μόνο ο πρόεδρος της ομάδας Μάσιμο Τσελίνο, ο Ιταλός επιθετικός παραδέχθηκε ότι θέλει το μέλλον του να είναι εκεί.

Συγκεκριμένα, είπε: «Για τα Χριστούγεννα, ζήτησα υγεία για εμένα και την οικογένειά μου. Θέλω να μείνω στην Μπρέσια, παρόλο που δεν με θέλει πια ο πρόεδρος. Θέλω πολύ να μείνω, είμαι σπίτι μου. Θέλω μια πιο ήρεμη χρονιά. Η περασμένη ήταν πολύ άτυχη, γεμάτη δοκάρια και χαμένες ευκαιρίες».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο επεισόδιο που είχε γίνει στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με την Βερόνα, λέγοντας:

«Μετά το σκηνικό στην Βερόνα, δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο. Πρέπει ωστόσο να πω ότι δεν έχω κάτι εναντίον της ομάδας. Μερικοί ανόητοι έκαναν περίεργους θορύβους. Οι υπόλοιποι οπαδοί ήταν μια χαρά».

Με τη φανέλα της Μπρέσια ο Μπαλοτέλι έχει αγωνιστεί 12 φορές και έχει σκοράρει 4 γκολ από τον Αύγουστο που βρίσκεται στην ομάδα, ωστόσοπέρυσι που ήταν στη Μαρσέιγ, σε 15 παιχνίδια είχε βρει δίχτυα διπλάσιες φορές.

Θυμηθείτε τα καλύτερα γκολ του Ιταλού την σεζόν 2018/19 στα γήπεδα της Ligue 1:

 

SERIE A Τελευταία Νέα