Ρόμα – Σπαλ 3-1: Με ανατροπή πήγε 4η (vid)

Gazzetta team
Ρόμα – Σπαλ 3-1: Με ανατροπή πήγε 4η (vid)

bet365

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο Olimpico αλλά οι Τζαλορόσι αντέδρασαν στο δεύτερο μέρος και πήραν το τρίποντο, με το οποίο είναι μόνοι στην 4η θέση.

Μπορεί να υπήρχε κούραση από το ματς της Πέμπτης στο Europa League, αλλά όλοι περίμεναν ότι η Ρόμα θα έπαιρνε εύκολα τη νίκη απέναντι στην ουραγό της Serie A. Και όντως έτσι θα έπρεπε να γίνει, με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά γκολ δεν έβαζε με τίποτα και έτσι στο 44', όταν ο Κολάροφ έχασε την μπάλα και μετά έκανε στον Τσιόνεκ το πέναλτι με το οποίο ο Πετάνια έγραψε το 0-1, ήρθαν και οι κακές σκέψεις. Εφυγαν, όμως, νωρίς στο β' μέρος...

Στο 53' το σουτ του Πελεγκρίνι, το οποίο κόντραρε και σε αντίπαλο, έφερε το 1-1 και από εκεί και πέρα άπαντες περίμεναν το δεύτερο γκολ των Ρωμαίων. Δεν το έβαλε ο Τζανιόλο στο 62', δεν το έκανε ο Πελεγκρίνι στο 64', το έκανε όμως ο Περότι με πέναλτι, μετά το μαρκάρισμα του Βικάρι στον Τζέκο, στο 66' (2-1). Οι Τζαλορόσι είχαν, πλέον, το προβάδισμα και από το 83' είχαν και τη βεβαιότητα ότι οι τρεις βαθμοί είναι δικοί τους, αφού ο Μικιταριάν έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα μετά το γύρισμα του Φορέντσι για το τελικό 3-1.

 

SERIE A Τελευταία Νέα