«Τράμπα» Παρέδες με Τσαν εξετάζουν Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν

Gazzetta team
«Τράμπα» Παρέδες με Τσαν εξετάζουν Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν

bet365

Δεν κοιτάζουν αρνητικά σε Γαλλία και Ιταλία πιθανή ανταλλαγή των δύο παικτών, σύμφωνα με ρεπορτάζ της γειτονικής χώρας...

Μετράμε αντίστροφα για το Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ. Στη bwin ποντάρεις με δεκάδες ειδικά στοιχήματα. |21+

Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει, ο Ιανουάριος είναι ο ιδανικός καιρός για... μπαλώματα και διορθώσεις στα ρόστερ των ομάδων, επομένως οι ευκαιρίες εκμεταλλεύονται.

Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι ευχαριστημένες με τους Εμρέ Τσαν και Λεάντρο Παρέδες και μια ενδεχόμενη ανταλλαγή των δύο θα ικανοποιούσε και τις δύο πλευρές, σύμφωνα με την «Tuttosport».

Ο Γερμανός μέσος έμεινε εκτός της λίστας του Μαουρίσιο Σάρι για το Champions League και αυτό ήταν κάτι που μόνο ικανοποιημένο δεν τον άφησε, ενώ ο Αργεντίνος έχει ξεκινήσει σε μόλις 6 παιχνίδια των πρωταθλητών Γαλλίας φέτος.

Ο Τσαν, από τη μια, είναι ένας σκληρός αμυντικός μέσος και θα «κολλούσε» ιδανικά στο κέντρο των «πρωτευουσιάνων», ενώ ο Παρέδες είναι πιο τεχνίτης και θα μπορούσε να αποτελέσει ιδανικό συμπλήρωμα πλάι στον Πιάνιτς.

Παράλληλα, έχει αρκετή... ιταλική εμπειρία από το πέρασμά του από Έμπολι, Ρόμα και Κιέβο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα