Ιμπραΐμοβιτς – Ραϊόλα: «Με τον Ζλάταν όλοι θα θέλουν να δουν Serie A»

Ιμπραΐμοβιτς – Ραϊόλα: «Με τον Ζλάταν όλοι θα θέλουν να δουν Serie A»

Κώστας Ζάλιαρης
Ιμπραΐμοβιτς – Ραϊόλα: «Με τον Ζλάταν όλοι θα θέλουν να δουν Serie A»

bet365

Ο ατζέντης του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Μίνο Ραϊόλα, δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την απόφαση που θα πάρει ο πελάτης του για τη συνέχεια της καριέρας του, όμως, τόνισε πως: «Αν τελικά επιστρέψει στη Serie A θα... εκτοξεύσει ξανά το πρωτάθλημα».

Ο Ζλάταν έχει ενημερώσει για την επιστροφή του στην Ιταλία και απομένει να γνωστοποιήσει την επιλογή του και την ομάδα στην οποία θ' αγωνιστεί.

Πριν από λίγο καιρό έγινε και μέτοχος στη Χάμαρμπι της πατρίδας του αποκτώντας τις μισές μετοχές για να βοηθήσει στην ανάπτυξη του κλαμπ.

Αυτές οι μέρες είναι κρίσιμες για την απόφαση που θα πάρει αναφορικά με την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι και ο Μίνο Ραϊόλα ανέφερε στη Gazzetta dello Sport:

«Θα δούμε τι θα συμβεί... Αν τελικά επιστρέψει στη Serie A, το πρωτάθλημα θα εκτοξευθεί τόσο από άποψη ποιότητας, όσο και από δέλεαρ που θα προσφέρει στον κόσμο αφού όλοι θα θέλουν να παρακολουθούν τον Ζλάταν να παίζει... Όλοι θα ανοίγουν τις τηλεοράσεις τους για τον δουν...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα