Λάτσιο - Γιουβέντους 3-1: Σπάει αήττητα, παραδόσεις και πετάει! (vid)

Λάτσιο - Γιουβέντους 3-1: Σπάει αήττητα, παραδόσεις και πετάει! (vid)

bet365

Οι Λατσιάλι νίκησαν στο Olimpico για πρώτη φορά έπειτα από 16 χρόνια τους Μπιανκονέρι, τους έσπασαν το φετινό αήττητο και είναι στο -5 με 7 σερί νίκες!

Οταν πήγε να παίξει στο San Siro κόντρα στη Μίλαν, πήρε την πρώτη της νίκη εκεί από το... 1989! Τώρα, υποδεχόταν τη Γιουβέντους, την οποία δεν είχε νικήσει στο Olimpico από τον Δεκέμβριο του 2003! Το έκανε κι αυτό και μάλιστα με ανατροπή, με αποτέλεσμα να πανηγυρίσει την 7η σερί νίκη της, να επιβεβαιώσει ότι είναι η πο φορμαρισμένη ιταλική ομάδα αυτή τη στιγμή, να σπάσει το φετινο αήττητο (σε Ιταλία και Ευρώπη) των Τορινέζων και φυσικά να εδραιωθεί στην 3η θέση, πλησιάζοντας στο -5 από την 1η και στο -3 από τη 2η. Ολα τα φώτα, επομένως, στη Λάτσιο του Σιμόνε Ιντσάγκι, την ώρα που η Γιούβε είναι στο "σκότος" λόγω του δεύτερου συνεχόμενου παιχνιδιού χωρίς νίκη, της χαμένης ευκαιρίας να επιστρέψει στην κορυφή, του νέου τραυματισμού (Μπεντανκούρ), της αποβολής (Κουαδράδο) και γενικά του τρόπου με τον οποίο στράβωσε αυτό το ματς...

Ενα ματς που είχε από την αρχή πολύ καλό ρυθμό, δύο φάσεις στο πρώτο 10λεπτο με Ιμόμπιλε-Ντιμπάλα, εκπληκτική ατμόσφαιρα στις εξέδρες και την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 15', για τη Γιούβε, με την κεφαλιά του Μπερναρντέσκι. Δεν μπήκε εκεί το γκολ, αλλά μπήκε στο 25' για την Κυρία και ήταν από τον Ρονάλντο, μετά την ωραία συνεργασία του με τον Μπεντανκούρ (0-1). Ηταν ένα γκολ που έδωσε τον πλήρη έλεγχο στους Μπιανκονέρι, οι οποίοι κυκλοφορούσαν την μπάλα και έδειχναν άνετοι, αλλά στο τελευταίο 5λεπτο του πρώτου μέρους το ένα... κακό ήρθε μετά το άλλο: Τραυματισμός του καλού Μπεντανκούρ και αποχώρηση στο 40' (τίποτα ο Εμρέ Τσαν που τον αντικατέστησε), χαμένη ευκαιρία του Ρονάλντο με κεφαλιά-ψαράκι στο 43' (καλή επέμβαση Στρακόσια), κεφαλιά του Λουίς Φελίπε μετά τη σέντρα του Λουίς Αλμπέρτο και 1-1 στο 45'!

Τα πάντα ήταν ξανά σε ισορροπία και έτσι παρέμεναν και στο δεύτερο μέρος, αν και η πλάστιγγα θα μπορούσε να γείρει υπέρ της Γιούβε. Είτε αν ο ρέφερι (ή κάποιος από το VAR) έκρινε πιο σωστά τη φάση με το μαρκάρισμα του Λουίς Φελίπε στον Ματουιντί (τελικά δε δόθηκε καν φάουλ), είτε αν ο Ντιμπάλα στο 66' τιμωρούσε τον Στρακόσια για το λάθος του. Τελικά μέσω VAR έμειναν με 10 παίκτες οι Τορινέζοι λόγω αποβολής του Κουαδράδο στο 69' και λίγα λεπτά μετά, στο 74', ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς κατέβασε την μπαλιά του Λουίς Αλμπέρτο και εκτέλεσε για το 2-1!

Τρία λεπτά μετά η ομάδα του Ιντσάγκι θα μπορούσε να τελειώσει τον αγώνα, όταν πήρε πέναλτι για ανατροπή του Κορέα από τον Σέζνι, αλλά ο Πολωνός είπε τρελό διπλό (εκτέλεση και επαναφορά) "όχι" στον Ιμόμπιλε, όπως έκανε και στο 95' στο ανεπανάληπτο τετ α τετ του Λατσάρι. Εκεί, όμως, υπήρχε ο Καϊσέδο για να πάρει το... ριμπάουντ και να γράψει το 3-1, δίνοντας το σύνθημα για να αρχίσει το πάρτι στη Ρώμη. Και να παραμείνουν τα χαμόγελα στο Μιλάνο...

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντσάγκι): Στρακόσια, Λουίς Φελίπε, Ατσέρμπι, Ράντου, Λατσάρι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (90' Καϊσέδο), Λέιβα, Λουίς Αλμπέρτο (75' Παρόλο), Λούλιτς, Κορέα, Ιμόμπιλε.

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Σέζνι, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Αλεξ Σάντρο, Μπεντανκούρ (40' Εμρέ Τσαν), Πιάνιτς, Ματουιντί, Μπερναρντέσκι (71' Ντανίλο), Ντιμπάλα (79' Ιγουαΐν), Ρονάλντο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα