Ιμπραΐμοβιτς: «Περίμενα τέσσερα χρόνια και χτύπησα τον Ματεράτσι με... taekwondo»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ιμπραΐμοβιτς: «Περίμενα τέσσερα χρόνια και χτύπησα τον Ματεράτσι με... taekwondo»!

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποκάλυψε περιστατικό από τη θητεία του στο ιταλικό ποδόσφαιρο και την αναμονή... τεσσάρων ετών για να πάρει εκδίκηση από τον Μάρκο Ματεράτσι με κίνηση που είχε μάθει στο Taekwondo!

Euroleague στη Novibet με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* (21+)

Ο Σουηδός που ετοιμάζεται για τη μεγάλη του επιστροφή στη Μίλαν, θυμήθηκε για το GQ Italia μια ιστορία που είχε αρχίσει όταν εκείνος αγωνιζόταν με τη φανέλα της Γιουβέντους και αντιμετώπισε σε ματς με την Ίντερ τον άλλοτε Παγκόσμιο Κυπελλούχο με την εθνική ομάδα της Ιταλίας...

«Ήμουν στη Γιουβέντους και παίζαμε με την Ίντερ. Ο Ματεράτσι ήρθε με τάκλιν... δολοφόνου και με χτύπησε. Περίμενα τέσσερα χρόνια και μόλις τον ξαναβρήκα τον χτύπησα με κίνηση Taekwondo. Τον έστειλα στο νοσοκομείο. Όταν ο Στάνκοβιτς με ρώτησε γιατί το έκανα, του απάντησα “το περίμενα τέσσερα χρόνια αυτό”. Έπειτα έφυγα. Στη ζωή όλα επιστρέφονται»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα