Ιμόμπιλε: Τρίτος σκόρερ της Λάτσιο στη Serie A

Gazzetta team
Ιμόμπιλε: Τρίτος σκόρερ της Λάτσιο στη Serie A

bet365

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε χρειαζόταν ένα γκολ απέναντι στην Ουντινέζε, πέτυχε δύο από το πρώτο ημίχρονο και ανέβηκε στην τρίτη θέση των σκόρερ στην ιστορία της Λάτσιο, ξεπερνώντας τον Τομάσο Ρόκι.

Συνεχίζει να «βομβαρδίζει» τις αντίπαλες εστίες, εξακολουθεί να γράφει ιστορία με τη φανέλα της Λάτσιο ο Τσίρο Ιμόμπιλε.

Ο Ιταλός «killer» πραγματοποιεί την καλύτερη θητεία της καριέρας του στους «λατσιάλι» και το αποδεικνύει με ιστορική επίδοση.

Συγκεκριμένα, ο Ιμόμπιλε, με τα δύο τέρματα που σκόραρε στο πρώτο κιόλας ημίχρονο κόντρα στην Ουντινέζε, έφτασε τα 84 σε επίπεδο Serie A, ξεπέρασε τον Τομάσο Ρόκι, που είχε σταματήσει στα 82 και ανέβηκε έτσι στην τρίτη θέση των σκόρερ του συλλόγου.

Μάλιστα, ο απολογισμός του φέτος αυξήθηκε στα 17 γκολ σε 14 αναμετρήσεις, κάτι που είχε να συμβεί σε λιγότερα ματς εδώ και 60 χρόνια. Μόνο ο Αντζελίλο της Ίντερ από τη σεζόν 1958/59 και ο Μπορέλ από το... αρχαίο 1933/34, είχαν σκοράρει τόσα τέρματα σε συντομότερο διάστημα

Πλέον, βρίσκεται στο κυνήγι του Μπέπε Σινιόρι, που έχει 107 και του θεωρητικά άπιαστου Σίλβιο Πιόλα, του απόλυτου ρέκορντμαν της Λάτσιο με 143 τέρματα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα