Φιορεντίνα - Λέτσε 0-1: Τη νίκησε και την έβαλε σε κρίση (vid)

Gazzetta team
Φιορεντίνα - Λέτσε 0-1: Τη νίκησε και την έβαλε σε κρίση (vid)

bet365

Το γκολ του Λα Μαντία στο 49' έκανε τη διαφορά στο Artemio Franchi και έδωσε μεγάλη νίκη στους Τζαλορόσι και οδυνηρή ήττα στους Βιόλα, οι οποίοι δυσκολεύονται πολύ.

Δύο σερί ήττες και τρία συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη μετρούσε η Φιορεντίνα πριν την έναρξη και μετά τη λήξη η αρνητική πορεία συνεχίζεται... Η ομάδα του Βιτσέντσο Μοντέλα είναι σαφές ότι δεν μπορεί να βρει ρυθμό, να αποκτήσει σταθερότητα και να ανταποκριθεί στις καλοκαιρινές υψηλές προσδοκίες, ενώ αυτή του Φάμπιο Λιβεράνι, από την άλλη πλευρά, ανταποκρίνεται μια χαρά στις δυσκολίες της Serie A και είναι πλέον στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, παίρνοντας αποτέλεσμα -και τι αποτέλεσμα- σε ακόμη ένα ματς με μεγάλο αντίπαλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Φιορεντίνα ήταν εμφανώς καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και είχε τις φάσεις για να προηγηθεί, αλλά οι Μιλένκοβιτς (4'), Λιρόλα (11'), Βλάχοβιτς (13') και Νταλμπέρτ (39') δεν κατάφεραν να βρουν στόχο. Και αφού δεν μπόρεσαν αυτοί, μπόρεσε στο 49' ο Λα Μαντία με κεφαλιά, μετά το γύρισμα του Σακχόφ, κάνοντας το 0-1. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν σχεδόν αμέσως, στο 52' συγκεκριμένα, αλλά ο Γκάμπριελ έκανε μεγάλη επέμβαση στην κοντινή κεφαλιά του Βλάχοβιτς, ενώ βγήκε νικητής και δύο λεπτά μετά σε νέα μονομαχία τους. Οι Τοσκανοί προσπαθούσαν για την ισοφάριση αλλά αυτή δεν ερχόταν ποτέ και στο τελευταίο 20λεπτο ήταν η Λέτσε αυτή που θα μπορούσε να βάλει δεύτερο γκολ, αφού υπήρχαν αρκετοί κενοί χώροι για αντεπιθέσεις, αλλά ο Μπαμπακάρ έχασε όποια ευκαιρία του παρουσιάστηκε. Μικρό το κακό για τη Λέτσε, αφού το τρίποντο ήρθε ούτως ή άλλως.

 

SERIE A Τελευταία Νέα