Γιουβέντους - Ιντερ: Μάχες για Κιέζα, Τονάλι, Κουλουσέφσκι

Gazzetta team
Γιουβέντους - Ιντερ: Μάχες για Κιέζα, Τονάλι, Κουλουσέφσκι

bet365

Κοινούς μεταγραφικούς στόχους έχουν για το προσεχές καλοκαίρι Μπιανκονέρι και Νερατζούρι, με το Sky Italia να κάνει τις εκτιμήσεις του.

Ο Φάμπιο Παράτιτσι είπε πριν λίγες μέρες ότι η Γιουβέντους δεν πρόκειται να κάνει κάτι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου σε ό,τι αφορά απόκτηση, αλλά είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν πωλήσεις (Μάντζουκιτς, Εμρέ Τσαν, ίσως και Ρουγκάνι). Ο Μπέπε Μαρότα, από την άλλη, είπε ότι όλο και κάτι θα κάνει η Ιντερ (σε διαφορετική περίπτωση ποιος ακούει τον Αντόνιο Κόντε;) αλλά φρόντισε να διευκρινίσει ότι δε θα πρέπει να αναμένεται κάτι εντυπωσιακό, αφού είναι και δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο στο μέσο της σεζόν. Για το καλοκαίρι, όμως, αναμένεται μάχη...

Οπως ανέφερε σε ρεπορτάζ του το Sky Italia, Τορινέζοι και Μιλανέζοι έχουν τρεις κοινούς στόχους: Φεντερίκο Κιέζα, Σάντρο Τονάλι και Ντέγιαν Κουλουσέφσκι. Και από εκεί και πέρα, το ρεπορτάζ του καναλιού μετέφερε πληροφορίες/εκτιμήσεις για το τι ισχύει για την κάθε περίπτωση.

- Για τον Κιέζα, η Γιουβέντους έχει συμφωνία μαζί του εδώ και μήνες και αν δεν είχε γίνει η αλλαγή ιδιοκτήτη στη Φιορεντίνα το καλοκαίρι, θα ήταν ήδη Μπιανκονέρο. Ο διεθνής Ιταλός εξτρέμ δίνει τον πρώτο λόγο στην Κυρία, ενημερώνοντας σχετικά και τους Βιόλα, αλλά η Ιντερ είναι μέσα στο παιχνίδι επειδή ο Ρόκο Κομίσο θα ήθελε να αποφύγει το να πουλήσει στη Γιούβε. Καθοριστικό ρόλο, στο φινάλε, θα παίξει η στάση του ποδοσφαιριστή.

- Για τον Τονάλι, η Γιουβέντους έχει εξασφαλίσει προτεραιότητα από τον Μάσιμο Τσελίνο, ο οποίος πάντως έχει τη φήμη του... τρελού, οπότε όλα είναι πιθανά. Οι Μπιανκονέρι, πάντως, τα λένε καλά με το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, αφού ο Παράτιτσι τον παρακολουθεί από την παιδική ηλικία και έχει άριστες σχέσεις με την οικογένεια του.

- Για τον Κουλουσέφσκι, το φαβορί είναι η Ιντερ, η οποία τον "εντόπισε" πρώτη και έχει ήδη κάνει συζήτηση με την Αταλάντα στην οποία ανήκει και από την οποία έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Πάρμα. Με τον Κόντε, μάλιστα, να πιέζει για απόκτηση ποδοσφαιριστή στο χώρο του κέντρου, δεν αποκλείεται οι Μιλανέζοι να επιχειρήσουν να τον αποκτήσουν από τον Ιανουάριο. Δε θα είναι εύκολο, αλλά θα την κάνουν την προσπάθεια τους.

Ολα αυτά, φυσικά, μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, αλλά όπως και να έχει, ανεξάρτητα από το πώς θα τελειώσει η κάθε υπόθεση, το σίγουρο είναι ότι τα προσεχή χρόνια θα έχουμε ένα derby d'Italia διαρκείας σε όλα τα μέτωπα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα