Ρόμα - Friedkin: Ενδιαφέρον από ΗΠΑ

Ρόμα - Friedkin: Ενδιαφέρον από ΗΠΑ

Gazzetta team
Ρόμα - Friedkin: Ενδιαφέρον από ΗΠΑ

bet365

Εκπρόσωποι του γκρουπ Friedkin από το Τέξας των ΗΠΑ βρίσκονται στη Ρώμη για να συζητήσουν το ενδεχόμενο αγοράς των μετοχών των Τζαλορόσι.

Το περασμένο διάστημα υπήρχαν σενάρια για ενδιαφέρον από το Κατάρ αλλά φαίνεται πως είναι πιο σοβαρή η περίπτωση από τις ΗΠΑ. Το γκρουπ Dan Fiedkin, συγκεκριμένα, έχει στείλει εκπροσώπους στην ιταλική πρωτεύουσα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο αγοράς των μετοχών, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο αν ο Τζέιμς Παλότα θέλει να πουλήσει. Τα ιταλικά ΜΜΕ υπενθυμίζουν ότι ο νυν ιδιοκτήτης της Ρόμα έχει επενδύσει 400 εκατ. ευρώ όλα αυτά τα χρόνια από το καλοκαίρι του 2011, άρα το ποσό που θα ζητούσε για πώληση μάλλον δε θα ήταν μικρό, την ίδια ώρα που στο ιταλικό χρηματιστήριο η μετοχή του κλαμπ απογειώθηκε λόγω των φημών και γι' αυτό από ένα σημείο κι έπειτα δεν υπήρχε η δυνατότητας αγοράς μετοχών. Το χρηματιστήριο, μάλιστα, ζητάει επισήμως από την Ρόμα να ξεκαθαρίσει αν ισχύουν ή όχι οι φήμες, ακριβώς όπως είχε συμβεί και με τη Γιουβέντους όταν υπήρχαν έντονες φήμες για απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα