Κλάιφερτ για Ντε Λιχτ: «Νομίζω πως μετάνιωσε που πήγε στην Γιουβέντους»

Gazzetta team
Κλάιφερτ για Ντε Λιχτ: «Νομίζω πως μετάνιωσε που πήγε στην Γιουβέντους»

bet365

Ο διευθυντής ακαδημιών της Μπαρτσελόνα παραχώρησε συνέντευξη στην Ισπανία και μίλησε για τους συμπατριώτες του Ντε Γιονγκ και Ντε Λιχτ.

Πρώην άσσος των «μπλαουγκράνα», σπουδαίος επιθετικός και για δέκα χρόνια στην... αφρόκρεμα με τους «οράνιε». Ο Πάτρικ Κλάιφερτ εκτελεί πλέον χρέη διευθυντή στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα και πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στην Mundo Deportivo, στην οποία αναφέρθηκε στους συμπάτριώτες του Ντε Γιόνγκ και Ντε Λιχτ.

Σε ερώτηση για το πως βλέπει την μέχρι στιγμής παρουσία του Φράνκι Ντε Γιονγκ στην ομάδα είπε: «Είναι σα να παίζει χρόνια για μας. Ήξερα από πριν ότι είναι παίκτης μεγάλης κλάσης και αυτό το αποδεικνύει τόσο στην Μπαρτσελόνα όσο και στην εθνική. Είναι χαρούμενος και αυτό φαίνεται στο παιχνίδι του. Τα πηγαίνει εξαιρετικά και είμαι πολύ χαρούμενος που τον βλέπω έτσι».

Παράλληλα, για το αν προσπάθησε να πείσει τον Ματίας Ντε Λιχτ το καλοκαίρι να πάει στην Μπαρτσελόνα ο Κλάβερτ δήλωσε: «Να τον πείσω δεν προσπάθησα, ωστόσο του είπα πολύ καλά λόγια τόσο για την ομάδα, όσο και για την πόλη. Όμως η τελική απόφαση ανήκει στον παίκτη και στον εκπρόσωπό του. Ο Ντε Λιχτ είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός αλλά νομίζω πως ίσως να λυπάται για την επιλογή του. Στη ζωή όταν καλείσαι να αποφασίσεις, κάποιες φορές κάνεις το σωστό και κάποιες λάθος. Πρέπει να μαθαίνεις από τις αποφάσεις σου».

 

SERIE A Τελευταία Νέα