Ιμπραΐμοβιτς - Μπολόνια: Σοβαρές συζητήσεις!

Ιμπραΐμοβιτς - Μπολόνια: Σοβαρές συζητήσεις!

Gazzetta team
Ιμπραΐμοβιτς - Μπολόνια: Σοβαρές συζητήσεις!

bet365

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sky Italia ο Σουηδός είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και η Μπολόνια πιστεύει ότι μπορεί να κάνει το μεγάλο μπαμ.

Το συμβόλαιο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τους L.A Galaxy λήγει τον Δεκέμβριο και δεν έχει κρύψει ότι η επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Ιταλία, όπου πέρασε και τα καλύτερα του χρόνια. Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν σενάρια για τη Μίλαν, πάντα υπάρχουν φήμες για τη Νάπολι, αλλά σύμφωνα με το Sky Italia η ομάδα που συζητάει πιο σοβαρά μαζί του είναι η Μπολόνια!

Ο Ζλάταν είναι φίλος με τον Μιχαΐλοβιτς από την κοινή παρουσία τους στην Ιντερ και ο Σέρβος τεχνικός είναι αυτός που έχει αναλάβει να τον πείσει, με τους Βάλτερ Σαμπατίνι (τεχνικός διευθυντής των Ροσομπλού) και Μίνο Ραϊόλα να έχουν αφήσει τον Σουηδό και τον Σέρβο να τα βρουν (ή όχι) μόνοι τους. Οπως αναφέρει το Sky Italia, ο Ιμπραΐμοβιτς σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να υπογράψει στη Μπολόνια, θέλοντας να σταθεί δίπλα στον Μιχαΐλοβιτς σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής του ως φίλος.

Αν ο Σουηδός πειστεί και πει τελικά το "ναι", οι Ροσομπλού είναι έτοιμοι να του δώσουν 8 εκατ. ευρώ για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα