Ιντερ: Εγινε γνωστή η μεταγραφική της λίστα για τον Ιανουάριο

Ιντερ: Εγινε γνωστή η μεταγραφική της λίστα για τον Ιανουάριο

Gazzetta team
Ιντερ: Εγινε γνωστή η μεταγραφική της λίστα για τον Ιανουάριο

bet365

Φαίνεται πως οι φωνές του Αντόνιο Κόντε για ενίσχυση έπιασαν τόπο και η Ιντερ ετοιμάζεται να βγει το Γενάρη για αγορές με τα ονόματα των Ζιρού, Κουλουσέφσκι και Νταρμιάν να ξεχωρίζουν.

Επιστροφή στοιχήματος* στη EuroLeague και 400+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Δεν πέρασαν λίγες ημέρες από τις σκληρές δηλώσεις του Αντόνιο Κόντε περί κενών στο ρόστερ της ομάδας και ήδη έγινε γνωστή η λίστα της Ιντερ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, οι «νερατζούρι» θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον Ζιρού από την Τσέλσι, αλλά και το δίδυμο της Πάρμα, Νταρμιάν και Κουλουσέφσκι.

Με τον Γάλλο φορ έχουν ξεκινήσει ήδη οι επαφές με τον 33χρονο στράικερ να είναι θετικός στο να μετακομίσει στο Μιλάνο, με την Τσέλσι να μην είναι αρνητική στην παραχώρησή του από την στιγμή που το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Παράλληλα, ο Κόντε έχει ζητήσει την απόκτηση τόσο του Νταρμιάν όσο και του Κουλουσέφσκι από την Πάρμα. Ο Νταρμιάν αποτελεί στόχος του τεχνικού της Ιντερ καιρό, ενώ ο Κουλουσέφσκι είναι υπό διαρκές σκάουτινγκ και ο Ιταλός τεχνικός άναψε το πράσινο φως.

 

SERIE A Τελευταία Νέα