Ζλάταν: «Τον Δεκέμβρη θα σας πω τα πάντα»

Ζλάταν: «Τον Δεκέμβρη θα σας πω τα πάντα»

Gazzetta team
Ζλάταν: «Τον Δεκέμβρη θα σας πω τα πάντα»

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με μήνυμά του έκανε γνωστό ότι ο ίδιος θα αποκαλύψει τον Δεκέμβρη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ θα αποχωρήσει από τους Γκάλαξι και αναμένεται να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει στη Serie A με την Μπολόνια μάλιστα να δίνει μεγάλη μάχη για να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα των «Ροσομπλού».

Η Μπολόνια έχει ρίξει το βάρος στην πολύ καλή σχέση που έχει ο Ζλάταν με τον τεχνικό Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, με τους δύο άνδρες να μιλάνε στο τηλέφωνο για το ενδεχόμενο της μετακίνησης του «Ίμπρα» στην Μπολόνια.

Πάντως ο ίδιος με μήνυμά του στην Gazzetta dello Sport τόνισε ότι τον Δεκέμβρη θα πάρει την οριστική του απόφαση, την οποία και θα ανακοινώσει στα media: «Τον Δεκέμβρη θα σας τα πω όλα», ήταν συγκεκριμένα το μήνυμα του Σουηδού σούπερ σταρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα