Μπολόνια - Ιντερ 1-2: Ανατροπή με Λουκάκου! (vid)

Gazzetta team
Μπολόνια - Ιντερ 1-2: Ανατροπή με Λουκάκου! (vid)

bet365

Οι Ροσομπλού προηγήθηκαν αλλά ο Βέλγος αρχικά ισοφάρισε και στο 91' ευστόχησε σε πέναλτι και έδωσε στους Νερατζούρι ακόμη μία εκτός έδρας νίκη.

Η Ιντερ έχει το απόλυτο μακριά από το Giuseppe Meazza στο φετινό πρωτάθλημα και το διατήρησαν και στο Renato Dall'Ara, όπου έφτασαν πολύ κοντά στη γκέλα. Τα δύο γκολ του Λουκάκου όμως, ο οποίος γίνεται ο πρώτος παίκτης των Νερατζούρι μετά τον Ρονάλντο το 1997-98 που σκοράρει 9 φορές στις πρώτες 11 αγωνιστικές, έδωσαν το τρίποντο στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε και άφησαν αυτή του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς με την πίκρα για το γεγονός ότι δεν πήρε τελικά ούτε βαθμό, αν και προηγήθηκε...

Η μπάλα... κυλούσε καλά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, με την Ιντερ να είναι αυτή που είχε τον έλεγχο. Οι Μιλανέζοι πατούσαν καλύτερα και ήταν πιο απειλητικοί, έχοντας στο πρώτο 45λεπτο καλές στιγμές με τους Λουκάκου και Λαουτάρο (σωστά ακυρώθηκαν γκολ και των δύο στο πρώτο μέρος). Αντιθέτως, η Μπολόνια δεν μπορούσε να τροφοδοτήσει τον Παλάσιο και προσπαθούσε κυρίως με σουτ για κάτι καλό. Αυτό δεν ήρθε στο πρώτο ημίχρονο, ήρθε όμως στο δεύτερο. Συγκεκριμένα στο 59', όταν ο Σοριάνο γύρισε και σούταρε εντός περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, αφού βρήκε και λίγο σε πόδι αμυνόμενου (1-0).

Η Ιντερ θα μπορούσε να ισοφαρίσει άμεσα με τον Λουκάκου αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ, αλλά στη συνέχεια πήγε εκεί που έπρεπε: Στα δίχτυα δηλαδή. Αρχικά στο 75', όταν ο Βέλγος ήταν εκεί που έπρεπε μετά την τρομερή απόκρουση του Σκορούπσκι στον Σκρίνιαρ, ακολούθως στο 91', όταν ο διαιτητής έδειξε πέναλτι για ανατροπή του Λαουτάρο από τον Ορσολίνι και ο Λουκάκου έγραψε το τελικό 1-2.

Μπολόνια (Σίνισα Μιχαΐλοβιτς): Σκορούπσκι, Εμπαγέ, Ντανίλο, Μπάνι, Κρέιτσι, Πόλι (72' Μεδέλ), Σβάνμπεργκ, Ορσολίνι, Σοριάνο (76' Τζεμαϊλί), Σανσόνε (84' Σανταντέρ), Παλάσιο.

Ιντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Γκαλιαρντίνι (72' Βεσίνο), Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα, Λασάρο (85' Πολιτάνο), Μπιράγκι (74' Καντρέβα), Λουκάκου, Λαουτάρο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα