«Η Μπολόνια προσφέρει 8 εκατ. ευρώ στον Ζλάταν»

«Η Μπολόνια προσφέρει 8 εκατ. ευρώ στον Ζλάταν»

Gazzetta team
«Η Μπολόνια προσφέρει 8 εκατ. ευρώ στον Ζλάταν»

bet365

Σύμφωνα με ιταλικό ρεπορτάζ η Μπολόνια δίνει συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους με αποδοχές 8 εκατ. ευρώ στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Το συμβόλαιο του Σουηδού άσου λήγει τον Δεκέμβριο και αναμένεται να αποχωρήσει από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Η Ιταλία θα μπορούσε να είναι ένας από τους πιθανούς προορισμούς του με τη Νάπολι και την Μπολόνια να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport μάλιστα ο πρόεδρος της Μπολόνια, Τζόι Σαπούτο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης και της Μόντρεαλ Ίμπακτ που αγωνίζεται στο MLS, έχει ανάψει το πράσινο φως για μια σούπερ πρόταση προς τον Σουηδό άσο.

Η Μπολόνια φέρεται έτοιμη να προσφέρει στον Ζλάταν το ποσό των 8 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο ενάμιση έτους, ικανοποιώντας έτσι τις απαιτήσεις του. Μάλιστα ο Σαπούτο σκοπεύει να κλείσει συμφωνίες με χορηγούς που θα του επιτρέψουν να δώσει ένα τέτοιο ποσό σε συμβόλαιο ποδοσφαιριστή.

Πάντως ο ίδιος ο Ζλάταν έχει κάνει άνοιγμα προς τη μεριά της Νάπολι, εκφράζοντας την επιθυμία να ζήσει στην ιταλική πόλη ό,τι έζησε ο Ντιέγο Μαραντόνα στο παρελθόν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα